23 september 2020

 

Spaans huisje voor PvdA’er Peter Rehwinkel

Dit wil toch iedereen?

De Spaanse droomvilla van Rehwinkel

DENIA –
Terwijl in Nederland grote ophef ontstond over zijn vertrek als burgemeester van Groningen om in Spanje een onbetaalde functie te gaan vervullen en ondertussen wel gewoon wachtgeld op te strijken, hield PvdA’er Peter Rehwinkel zich verscholen in zijn luxe Spaanse droomvilla.

Geenstijl plaatste foto’s van zijn riante tweede huis aan de Spaanse kust, even boven Benidorm.

Pas na dagen van heftige kritiek vanuit zijn eigen partij reageerde Rehwinkel; hij zal 3 maanden afzien van wachtgeld, solliciteren naar een betaalde baan, maar daarna mogelijk wel wachtgeld ontvangen als hij geen betaalde baan heeft.

De PvdA’er deed eerder al de wenkbrauwen fronsen toen hij 3150 euro bij de gemeente declareerde voor een cursus Spaans.

Lees ook:   VS praat toch met Russen ondanks Snowden

Gerelateerde berichten