24 september 2020

 

Politie bekijkt nieuwe info over dood Diana

 photo Kruis_zps80514bbf.gif

 

https://www.ad.nl/ad/nl/1002/Showbizz/article/detail/3494245/2013/08/18/Familie-soldaat-in-brief-Leger-zat-achter-dood-Diana.dhtml

Politie bekijkt nieuwe info over dood Diana

LONDEN –
De Britse politie neemt nieuwe informatie onder de loep over de dood van prinses Diana en Dodi al Fayed in 1997, die ze onlangs heeft ontvangen. Dat meldt de BBC zaterdag.

De politie in Londen onderzoekt de nieuwe gegevens en bekijkt de relevantie en geloofwaardigheid ervan. Scotland Yard laat weten dat het niet een nieuw onderzoek is naar het overlijden van het stel. Diana kwam met haar vriend om het leven door een auto-ongeluk in Parijs.
Operation Paget
Scotland Yard voegde toe dat het onderzoek niet valt onder Operation Paget, een onderzoek van de politie naar de theorie dat Diana en Dodi werden vermoord. Deze theorie werd gesteund door Dodi’s vader, Mohamed al Fayed, de toenmalige eigenaar van het beroemde warenhuis Harrods. In 2006 luidde de conclusie van dit rapport dat het stel niet was vermoord.
In 2008 werd geconcludeerd dat het paar was omgekomen door grove nalatigheid van de chauffeur, die eveneens om het leven kwam. Al Fayeds lijfwacht Trevor Rees-Jones was de enige die het ongeluk in een tunnel bij de Pont de l’Alma overleefde.
De Britse politie laat niets los over de herkomst van de nieuwe informatie.

 

Lady Di. Friso…vreemd die namen enzo

En Diana deel 2?

Kate Middleton is eenzaam
Kate Middleton voelt zich sinds de geboorte van haar kindje George behoorlijk eenzaam. De vrouw van prins William zou geen echte vrienden hebben waarmee ze haar geluk kan delen en ook haar echtgenoot is veel van huis.
Dit meldt Showbizspy. “Kate heeft heel veel vrienden moeten opgeven toen ze met William trouwde”, vertelt een bron. “Nieuwe vrienden maken is makkelijk gezegd dan gedaan vanwege de vele protocollen. Ze heeft bijna niemand.”
Kate is nog altijd in Bucklebury terwijl prins William weer naar Wales vertrokken is. “William is dolgelukkig met hun zoon, maar hij houdt van actie. Hij heeft geleerd hoe hij een luier moet verschonen, maar voelt zich toch nuttiger in het leger.”
Vanwege de drukke agenda van William en het gebrek aan vrienden zou de britse brunette zich de laatste tijd erg vaak erg eenzaam voelen. “Het is zwaar voor Kate”, legt de bron uit. “Ze mist vrienden en ook het gezelschap van William. Hij heeft helaas maar weinig tijd voor haar en George.”
Telegraaf

Lees ook:   Verzekeringen oplichterij

Neem je toch ook een fb of een hyves…doet iedereen al nml… 😎

Gerelateerde berichten