web analytics

Anass update!

https://martinvrijland.com/2013/06/27/anass-meldingen-in-kranten-goed-geregisseerd/

Moeder Anass doet aangifte moord

De moeder van Anass Aouragh, Zohra Merzouk, heeft aangifte gedaan bij de politie van moord of doodslag. Dat meldt haar advocaat Ineke van den Brûle donderdag. Anass’ moeder heeft aanwijzingen dat haar 13-jarige zoon niet door zelfmoord, maar door een misdrijf om het leven is gekomen.

Het Openbaar Ministerie (OM) liet donderdag weten dat het onderzoek naar de dood van de jongen uit Wassenaar is gesloten omdat er geen aanwijzingen zijn voor een misdrijf. Anass werd in februari dood gevonden in een bosrand in de buurt van recreatiepark Duinrell. Er werden geen bewijzen gevonden dat de jongen, die ernstig gepest werd, was aangezet om zelfmoord te plegen. Eerder werd al bekend dat er geen bewijzen waren dat hij door een misdrijf om het leven kwam. Uit het onderzoek is gebleken dat de jongen door verhanging met zijn sjaal om het leven is gekomen. Er zijn volgens het OM geen aanwijzingen dat hier andere personen bij betrokken waren.

De moeder van Anass heeft echter aanwijzingen dat haar zoon wel door een misdrijf om het leven is gekomen. Ze heeft twee onafhankelijke pathologen benaderd die op basis van de foto’s en de voorlopige bevindingen van de politie en het NFI aanwijzingen zien voor een misdrijf. De vrouw heeft donderdag uitdrukkelijk verzocht het onderzoek nog niet te sluiten omdat belangrijke vragen nog niet beantwoorden zouden zijn en het onderzoek volgens haar niet als afgerond kan worden beschouwd. Zo is bijvoorbeeld geen DNA-onderzoek verricht op de sjaal en de overige kleding van Anass om te kunnen uitsluiten dat de jongen door een misdrijf is overleden, meldt Van den Brûle.

Lees ook:   Gemeentes in NL willen dealer worden!

De moeder van Anass zal het Openbaar Ministerie vragen om nader onderzoek. Ook wil zij een second opinion aanvragen bij een of meerdere forensisch deskundigen.

https://www.hartvannederland.nl/nederland/zuid-holland/2013/moeder-anass-doet-aangifte-moord/

https://www.wassenaarders.nl/algemeen/zohra-merzouk-de-moeder-van-anass-doet-alsnog-aangifte-van-moord

Gerelateerde artikelen

Back to top button