web analytics
11:11 Dubbele getallen
Mediums / Toekomst

Veertig profetieën voor 2023 en daarna

Dit is overgenomen uit de boodschap van Chris Reed op de MorningStar Vision Conference op donderdag 29 december 2022 om 19.00 uur.

Het volgende is het resultaat van drie maanden bidden, vasten en God vragen om me te laten zien wat er gaat komen in 2023 en daarna. Het omvat trances, ontmoetingen en dingen die ik heb gezien. De Heer heeft ons geroepen om het profetische naar een hoger niveau te tillen. We weten gedeeltelijk en profeteren gedeeltelijk. Misschien geeft God andere delen aan andere mensen om het geheel te begrijpen, maar hier is mijn deel:

-Ik zag ontmaskering van Chinees geld en omkoping. In eerste instantie komt er een grote onthulling die de val van de regering Biden zal inluiden.

– De laptoptas van Hunter Biden, die voorafgaand aan de verkiezingen van 2020 werd onderdrukt, staat op het punt te worden geopend. Dit onderwerp zal centraal komen te staan ​​in het nieuws en zal de geloofwaardigheid van zijn vader en zijn eerdere beweringen enorm schaden. Vorig jaar liet de Heer me zien dat dit zijn vader zoveel zou schaden dat hij de macht zou verliezen en zijn ambt zou verlaten vóór de verkiezingen van 2024.

-De gezondheid van president Joe Biden zal blijven verslechteren. Ik wens hem geen kwaad. Ik bid voor hem. Ik bid dat God hem zal verwijderen, maar ik bid ook voor hem en zijn verlossing en dat hij een figuur wordt van Saulus van Tarsus. Hij zal de macht verliezen, en het zal de Democraten goed van pas komen als hij de verkiezingen van 2024 niet leidt. Hij zal proberen zijn mislukte presidentschap goed te maken door voor het eerst een vrouw als president te benoemen. Ik heb Kamala Harris aan het roer gezien, maar slechts voor een korte tijd – weken of maanden.

-Helaas zullen we een verdere stijging van de inflatie en een duikvlucht in de waarde van woningen en commercieel vastgoed zien. Er zal een grote hypotheekcrisis komen, maar niet zo erg als in 2008. Edelmetalen en onroerend goed worden steeds betere en veiligere beleggingen.

-Er dreigt een zeeconflict in de Zuid-Chinese Zee dat de wereldmarkten zal doen crashen. China zal erbij betrokken zijn en kan beweren dat het een ongeluk was. De VS zullen worden getroffen en zullen midden in dit groeiende conflict tussen China en Taiwan terechtkomen.

-De gasprijzen zijn tijdelijk gedaald maar zullen weer stijgen.

-De criminaliteit zal erger worden. Er zullen weer rellen op straat komen en de mensen, ongelukkig en het beu dat hun regering hun burgers niet beschermt, zullen serieuze protesten organiseren.

-We zullen de drastische kloof tussen de linkerkust en Midden-Amerika onthullen en getuige zijn van bizarre weersextremen die worden toegeschreven aan klimaatverandering. We zullen extreme branden zien in het westen van de VS en extreme overstromingen in het oosten van de VS.(DEW?)

Ik heb een gebouw van aanzienlijke omvang gezien,… beschadigd door extreme wind of een weersverschijnsel waardoor het instortte. Dit wordt groot nieuws. Dit zou kunnen gebeuren in het noordoosten van de VS.

-Te midden van stijgende benzineprijzen zag ik een kostbare olieramp in het zuidoosten van de VS. Ik zag met olie doordrenkte stranden in Florida.

-Dit wordt een moeilijke uitdaging voor Ron DeSantis. Dit wordt de derde test voor hem en hij zal letterlijk een puinhoop aan zijn handen hebben. Bid alstublieft voor hem in deze situatie.

-Ik had een uniek, tweemaal bevestigd visioen van een vliegtuig dat op mysterieuze wijze in de lucht verdween, net als de Indonesische vlucht een paar jaar geleden. Dit vliegtuig zal gevoelige inlichtingeninformatie vervoeren. Zijn mysterieuze verdwijning zal de krantenkoppen halen, daarna zal hij weer verschijnen of gevonden worden.

Lees ook eens:  Wereldwijde voorspellingen voor 2023 - Izabella

-Tijdens de Great Eastern US Flood heb ik een dambreuk meegemaakt die nog ergere overstromingen veroorzaakte. Dit zal een natuurlijk teken zijn dat er weer een dam barst van overheidscorruptie en leugens, die ook niet langer te bevatten zijn.

-Het “Ronald-Donald” gevecht. In een visioen zag ik Donald Trump en Ron DeSantis vechten voor de Republikeinse presidentiële nominatie. Het wordt een slecht gevecht in de voorverkiezingen. Trump zal DeSantis beschuldigen van ontrouw aan hem en zal verraad betuigen aan het feit dat DeSantis weigert met pensioen te gaan, zodat hij Trump weer kan ontmoeten. Net als het erop lijkt dat DeSantis op het punt staat Trump in te halen, wordt er vuil opgegraven en koud bewijsmateriaal tegen hem gebruikt. Ik zag dat in een kop. Niettemin zal Ron DeSantis een leider worden in Washington DC en een toekomstige president van de Verenigde Staten.

-Ik zag ook een vrouw van kleur die ik vorig jaar voorspelde. Ik ken haar etniciteit niet, maar een vrouw van kleur zal een woord dragen en Trump naar de top van de lijst stuwen en helpen de geloofwaardigheid te herstellen die hij de afgelopen twee jaar bij de kiezers heeft verloren. Deze gekleurde vrouw zal naast hem staan ​​en de corruptie op sociale media en in het Amerikaanse kiesstelsel aan het licht brengen. Ze zal zijn beschuldigingen van kiezersfraude helpen rechtvaardigen.

-De invloed en omkoping van China zullen aan het licht komen en het zal schokkend zijn hoe ver de tentakels van China vele landen over de hele wereld hebben bereikt. Dit omvat de Amerikaanse politiek en steun voor de verkiezingen van 2020. Dit zal aan het licht komen, zal onmiskenbaar zijn en zal opnieuw worden gekoppeld aan het Hunter Biden-laptopschandaal, dat volledig aan het licht zal komen en Joe Biden met alles wat erin zit zal verbinding maken. Drie keer zag ik dozen worden geopend en zag ik de woorden “Smoking Gun”, wat ongetwijfeld zal bewijzen dat China geld en betrokkenheid heeft bij de campagne van Biden en dat geheimen zelfs in de rechtbank en in het Huis van Afgevaardigden naar buiten zullen komen. Dit zal de wereld schokken. Onthoud: dozen, Biden en miljardairs. zelfs onderdrukking,

-Zoals vorig jaar voorspeld, kreeg ik in 2023 te maken met voedseltekorten. Dit wordt een jaar van revolutie over de hele wereld. Derdewereldlanden, Mexico en Zuid-Amerika zullen het hardst worden getroffen door tekorten in de voedselketen en de voedselvoorziening.

-Ik zag een steeds groter wordend immigratieprobleem buiten onze zuidelijke grens. De situatie van illegale immigranten zal uitmonden in een epische grenscrisis/confrontatie.

-Ik heb Afrikaanse landen zien lijden onder ernstige voedseltekorten en migranten die niet alleen vanuit Midden- en Zuid-Amerika naar Amerika kwamen, maar ook vanuit Afrika en Europa.

-Er komt een keerpunt voor de VS. Iets – of iets – zal de zuidelijke grens van de VS overschrijden, en als het aan het licht komt wat ze doen, zal het zo gruwelijk en afschuwelijk zijn dat het beide politieke partijen zal dwingen om agressief te worden bij het beschermen van onze grenzen.

-Ik heb gezien dat de hoorzittingen van 6 januari, die nu ten einde lopen, worden gezien als een geheime operatie om geld te verspillen en buitenlandse fondsen te beïnvloeden, met name Chinese en Russische fondsen. Zelfs de rechtbanken worden opnieuw berecht vanwege hun manipulatie en omdat ze Trump overal de schuld van geven. Ze deden dit omdat hun naties leden onder het beleid van Trump.

Lees ook eens:  Voorspellingen voor 2020 door Baba Vanga, Edgar Cayce en Nostradamus

-Joe Biden en Kamala Harris zullen niet de koplopers van de Democratische Partij zijn in de volgende verkiezingscyclus. Ik heb een man de Democratische nominatie zien winnen, maar het was niet Joe Biden.

-Ik ben getuige geweest van een revolutie van onrust, onrust en geweld in Zweden. Er zullen plotselinge terroristische aanslagen met wapens zijn tegen burgers onder leiding van een demon van anarchie. Wetteloosheid en woede zullen ertoe leiden dat bepaalde mensen levens beschadigen en vernietigen. Mensen zullen boos zijn op de massale illegale immigratie in Europa. Racisme zal ook een motiverende factor zijn voor dit geweld in Zweden. Terroristen profiteren van deze wereldwijde immigratiecrisis.

-Ik heb in de Europese landen – Frankrijk, Denemarken, Polen, Hongarije en Italië – een nieuw gevoel van patriottisme gezien waarin mensen hun nationale trots en liefde voor het land zullen herontdekken. Sommige landen zullen vanuit de Europese Unie hun eigen “Brexit”-processen starten.

Ik heb een crisis op het gebied van huisvesting en dakloosheid in Europa zien opkomen die instabiliteit, onzekerheid en angst zal veroorzaken in de harten van veel Europese landen. Mensen zullen reageren met nationale prioriteiten en protesten tegen het immigratiebeleid in Europa. Massale illegale immigratie naar Europa vanuit het Zuiden zal onhoudbaar worden, en Europese naties zullen eisen dat hun nationale grenzen worden gerespecteerd en dat patriottisme een prioriteit is. Dit zal de weg vrijmaken voor destabilisatie van de Europese Unie, inflatie, immigratie, voedseltekorten en een economische neergang. Dit zorgt voor onrust in heel Europa.

-Ik heb een Europees land gezien – ik denk Duitsland – dat betrokken was bij een financieel schandaal met betrekking tot Chinese omkoping en bankfraude waarbij ook Hong Kong betrokken was, wat een ander voorbeeld zal zijn van China’s tentakels.

-Ik zag het begin van een nieuwe Franse Revolutie. Vorig jaar heb ik Emmanuel Macron gedekt, niet dat hij de antichrist is, maar hij zal een keuze moeten maken. Een ernstige gezondheidscrisis zal hem en zijn macht een tijdlang verzwakken, daarna zal hij weer verschijnen met een heroïsche façade om de gezondheidscrisis te boven te komen. Parijs wordt het broeinest van onrust en opstanden. Het Franse volk zal moe worden van onhoudbare illegale immigratie.

-Er zal ook verzet zijn tegen de nieuw gekozen premier van Italië, Giorgia Meloni. Ze leidde een verkiezingscampagne met als thema’s God, familie en vaderland. Een groot drugsschandaal met drugskartels en het witwassen van geld door Italiaanse banken komt aan het licht. Op de een of andere manier wordt het Vaticaan hierin meegezogen door een laaggeplaatste predikant in de katholieke kerk. Het zal internationale krantenkoppen halen, maar het zal ook het beeld worden van een internationale drugsbende die via het Italiaanse banksysteem is betrapt.

-Ik heb een plotselinge Israëlische luchtaanval op Iran gezien en het doelwit zal een nucleaire ontwikkelingsfaciliteit in Iran zijn. Het leiderschap van Benjamin Netanyahu zal de vastberadenheid van Israël versterken om zich te verdedigen tegen de groeiende dreiging die uitgaat van de Iraanse regering.

-Ik zag een bizarre kosmische gebeurtenis in de lucht. De Bijbel zegt dat er tekenen aan de hemel zullen zijn. Het kan een zonnevlam zijn of een komeet die door de atmosfeer van de aarde breekt. Het zal geen grote verwoestingen aanrichten, maar het zal de technologie wereldwijd verstoren, stroomuitval veroorzaken en internationale krantenkoppen halen.

-De situatie tussen Rusland en Oekraïne zal ertoe leiden dat Vladimir Poetin zoiets als een vuile bom gebruikt – geen atoombom.

Lees ook eens:  Voorspelling voor Europa - mei tot december 2023 - Izabela!

-Voedseltekorten in 2023 zullen om verschillende redenen ontstaan: oogstproblemen, vreemde weerpatronen en -verschijnselen en bizarre ziekten bij vee en dieren. Dit zal ook leiden tot meer illegale massa-immigratie.

-Koning Charles III wordt in mei 2023 gekroond. Bij elke Britse kroning van de afgelopen 1000 jaar is de ‘Stone of Scone’ of ‘Stone of Destiny’ opgenomen, die tijdens de kroning onder de stoel van de vorst is geplaatst. Deze steen wordt verondersteld een van de stenen te zijn waarop Jacob zijn hoofd legde toen hij zijn droom had. Ten tijde van de kroning van Charles zal deze steen omgeven zijn door een bizar mysterie of onzekerheid.

-Prins Andrew, broer van koning Charles, zal in een diepe depressie vervallen en juridische problemen krijgen omdat zijn moeder er niet meer is om hem te beschermen. Een mentale crisis zal hem suïcidaal maken. voor hem bidden Ik zag hem in een wanhopige smeekbede.

-Wat King Charles betreft, ik zag ook een heet microfoonopname-incident waarbij de koning een buitengewoon gênante verklaring aflegde die door andere naties als propaganda wordt gebruikt. Ik zag de uitdrukking “lose lippen zinken schepen” in een kop. Royals zullen hier veel nederigheid, schaamte en spijt over voelen, en verontschuldigingen terwijl King Charles worstelt met zijn eigen menselijkheid.

-Ik heb het ook meer dan eens in een visioen gezien en dat wens ik niemand toe, maar prins Harry en Meghan blijven niet bij elkaar. Wanneer Meghan Markle zich afscheidt van prins Harry, zal hij beseffen dat hij “voor de gek gehouden” is en zal hij berouw hebben en berouw hebben jegens zijn familie en nalatenschap.

-We zullen steeds meer beroemde mensen plotseling zien sterven, en daar zal een reden voor zijn. Er zal iets in hun lichaam zijn. Een grote bekende Hollywoodster staat op het punt onverwachts te overlijden en dit zal aanleiding zijn voor nader onderzoek naar de COVID-vaccins.

-China zal doorgaan op het pad van interne revolutie dat ik voor het eerst voorspelde op 1 oktober 2022. Het zal leiden tot het einde van het bewind van Xi Jinping. Toen, misschien over vijf tot tien jaar, zag ik dat China zich zou splitsen in regionale staten of secties, en democratie en een geheel nieuwe manier van leven zouden naar China komen. Wanneer de macht van Xi Jinping ten einde loopt, weet je dat het oordeel van de Chinese Communistische Partij is geveld en dat haar macht over China eindelijk zal worden verbroken.

-Hetzelfde vonnis valt op Vladimir Poetin, ondanks het feit dat hij zich uitsprak tegen de LGBTQ-agenda. De afgelopen jaren is Poetin zijn goddelijke beïnvloeders kwijtgeraakt en is er een vacuüm in zijn leven ontstaan. In 2023 of kort daarna zullen we het einde zien van het bewind van Vladimir Poetin in Rusland. Angst en paranoia zullen hem overwinnen en zijn ergste angsten zullen uitkomen. Degenen in zijn naaste kring zullen zich zelfs tegen hem keren. (Laten we het niet hopen want een nieuw persoon zal zeker atoomwapens oppakken en dan is het einde verhaal!)

-Er ontstaan ​​twee nieuwe energiebronnen. Er ontstaat een nieuwe ontwikkeling en energiebron die niet te stoppen is door grote energiebedrijven.
Senator Ted Cruz staat voor een cruciale beslissing en een gezondheidsprobleem dat de richting van zijn leven zal veranderen. Bid alstublieft tegen deze gezondheidscrisis.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥