web analytics
11:11 Dubbele getallen
Bizar & HumorMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Piers Morgan identificeert zich nu als een kat… 🐈

Piers Morgan is de show door het groeiende probleem in klaslokalen in westerse samenlevingen te bespreken van kinderen die te ver gaan met zelfidentificatie, aangezien rapporten nu aantonen dat leerlingen zich identificeren als dieren en objecten en weigeren mee te werken in klaslokalen totdat ze correct worden aangesproken door leraren en andere leerlingen. Piers legt uit waarom hij denkt dat dit te ver is gegaan en suggereert dat als mensen in het hele land zich willen identificeren met wat ze maar willen en iedereen het moet accepteren, hij zich graag zou identificeren als een kat (voor de lange dutjes en eten op aanvraag).

Ik ben nu Marilyn Monroe! Dus…

Lees ook:   Zembla belt aan bij twitteraars
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien