web analytics
...
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Media beseft eindelijk de waarheid?

Sinds enkele dagen rapporteren de reguliere media verhalen over het Covid-verhaal die ze enkele maanden geleden niet zouden hebben aangeraakt. Vroegtijdige behandeling om ziekenhuisopname te voorkomen? Snel vervagende werkzaamheid van de opname? Ernstige twijfels over de wijsheid van een “booster”-regime? Dit alles was tot voor kort beschouwd als een gruwel voor de MSM. Dus wat verandert er en waarom? Ook vandaag een update en reflectie op het laatste nieuws uit Afghanistan.

Lees ook:   Regering zou het, zou het... wauw

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept