web analytics

Bodycams voor leraren zodat ze geen kritische rastheorie onderwijzen?!

Blijkbaar steunen enkele Amerikaanse conservatieven dit idee.

Van bedraad:


Het absurde voorstel om bodycams op leraren te plaatsen is … haalbaar?

Het idee om opvoeders in de gaten te houden zodat ze geen kritische rassentheorie onderwijzen, lijkt belachelijk. Maar scholen staan ​​al bol van invasieve surveillance.

Op het gebied van internationale cyberbeveiliging zijn ‘dual use’- technologieën in staat om mensenrechten te bevestigen en uit te hollen. Gezichtsherkenning kan een vermist kind identificeren of anonimiteit onmogelijk maken. Hacken kan levens redden door belangrijke informatie over een terroristische aanslag te onthullen, of dictators in staat stellen politieke dissidenten te identificeren en op te sluiten.

Hetzelfde geldt voor gadgets. Uw slimme luidspreker maakt het gemakkelijker om pizza’s te bestellen en naar muziek te luisteren, maar helpt techreuzen ook om u nog beter te volgen en u met meer advertenties te targeten. De gps van je telefoon kan zowel vertellen waar je bent als die gegevens doorgeven aan adverteerders en soms ook aan de federale overheid.

Gereedschap kan vaak voor het ene doel worden gekocht en na verloop van tijd voor een ander doel worden gebruikt.

Deze subtiele verschuivingen komen zo vaak voor dat toen een conservatieve denktank in Nevada vorige maand voorstelde om leraren te verplichten lichaamscamera’s te dragen om ervoor te zorgen dat ze geen kritische rassentheorie doceren, ik het belachelijk, aanstootgevend en volkomen haalbaar vond. Bodycamera’s waren bedoeld om agenten in de gaten te houden, maar zijn ook door de politie gebruikt om hun ontmoetingen met het publiek verkeerd weer te geven.

Dagen later waren ‘bodycamera’s’ populair op Twitter nadat Fox News-expert Tucker Carlson het idee had onderschreven . Anti-CRT-onderwijswetten, die al zijn aangenomen in staten als Iowa , Texas , en mijn thuisstaat, Arkansas, bleven aan kracht winnen. Nu verwacht ik half dat deze rekeningen financiering voor de apparaten bevatten, want echt geen idee is te absurd voor de bewakingsstaat.

Lees ook:   Niet-ingeënte studenten verbannen uit school

De logica (voor zover enige logica is toegepast) is dat leraren worden gedwongen door extreemlinkse activisten om studenten te leren patriottisme te weerstaan ​​en in plaats daarvan Amerika te haten vanwege de eeuwenoude zonde van slavernij. Met lichaamscamera’s kunnen ouders in de gaten houden of hun kinderen worden geïndoctrineerd. (Hier is meer ondersteuning voor dan je zou denken .)

Lees het volledige artikel


Als sommige leraren uiteindelijk bodycams moeten dragen, zal er dan rekening worden gehouden met de hoeveelheid elektromagnetische straling die door deze apparaten wordt uitgestraald? Peer-reviewed gepubliceerd onderzoek heeft aangetoond dat blootstelling aan verschillende bronnen van elektromagnetische straling (ook bekend als “Electrosmog”) biologisch schadelijk is (zie 1 , 2 . 3 ). Bronnen van Electrosmog zijn onder meer Bluetooth, straling van mobiele telefoons, wifi en 5G (zie 1 , 2 , 3 , 4 , 5 ).

Natuurlijk kunnen studenten met docenten die bodycams dragen ook worden beïnvloed door de verhoogde stralingsemissies. American Academy of Pediatrics en andere gezondheidsexperts waarschuwen al vele jaren dat kinderen kwetsbaarder zijn voor draadloze blootstelling (zie 1 , 2 ). In feite, hebben sommige scholen al stappen ondernomen om de blootstelling van studenten en medewerkers te verminderen door het vervangen van WiFi met hard-wired internet verbindingen. Dus misschien moet dat ook worden overwogen.

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button