web analytics

Viruswaarheid wraakt rechter na onenigheid over vonnis avondklok

Viruswaarheid heeft het gerechtshof in Den Haag gewraakt in het proces over de avondklok. Jurist Jeroen Pols van de protestgroep noemde de rechter vooringenomen omdat hij niet het woord kreeg van haar. Willem Engel, het gezicht van Viruswaarheid, ondersteunt de wraking. De zaak verliep meteen al rommelig. ,,De rechter noemde ons eerst nog Viruswaanzin, en ze hebben enorme haast. Dat duidt erop dat ze de uitspraak willen schorsen. Dit lijkt allemaal vooringenomen.”

(nu is het inderdaad virus waanzin dat er heerst!!!!!!!)
https://www.ad.nl/dossier-coronavirus/viruswaarheid-wraakt-rechter-na-onenigheid-over-vonnis-avondklok~aef1be94/

Ps een rechter wraken betekend, dat de rechter partijdig is en dat mag dus niet.

Lees ook:   Afrika ontwaakt en stopt de genocide van de duivelse big pharma

Viruswaarheid heeft het gerechtshof in Den Haag gewraakt in het proces over de avondklok. Jurist Jeroen Pols van de protestgroep noemde de rechter vooringenomen omdat hij niet het woord kreeg van haar. De voorzitter was onverbiddelijk en dreigde Pols uit de zaal te laten zetten toen hij bleef protesteren tegen de gang van zaken.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1776529359/protestgroep-wraakt-hof-in-avondklokproces-rechter-schorst-zitting

,Als partij mag ik dus niks meer zeggen? Ik vind het een hele vreemde gang van zaken”, stelde jurist Jeroen Pols van de actiegroep.

De voorzitter was onverbiddelijk en dreigde Pols uit de zaal te laten zetten toen hij bleef protesteren tegen de gang van zaken. ,,Wilt u uw punt van orde via uw advocaat doen? U mag niks zeggen. Ik bepaal wanneer u het woord krijgt. Ik laat u anders uit de zaal zetten. Ja, dat kan. Als u doorgaat, ga ik de beveiliging halen om u naar buiten te leiden”, beet ze de jurist toe.

https://www.ad.nl/dossier-coronavirus/rechter-ontkent-aantijgingen-viruswaarheid-uitspraak-wrakingskamer-volgt-elk-moment~aef1be94/

In Spanje is de avondklok ook sinds vandaag  niet langer rechtsgeldig!!!

Gerelateerde artikelen

Back to top button