web analytics
...
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Liegen de slimme ”Wappies” nou?

Leuk om reacties te lezen van mensen.

….Die rellen waren Grotendeels FAKE !!!
Sorry, toets maar in op Youtube : nep rellen of fake rellen
je zult het zien………..wordt allemaal in scene gezet ( nie boos worden he ? ik heb t nie verzonnen he ! )
Ouwe fietsen worden van te voren ` klaargelegd `….sloopauto `s worden klaargelegd die later de fik in gaan
van winkels die toch al failliet zijn worden ramen er uit geslagen….op route
Undercovers die uit ME-busjes springen en de rellen starten….nadat ze EERST op hun horloge kijken :
en roepen : Jongens, we gaan beginnen………Achhhhhhhhhh
WAT een enorme zielige en kinderachtige vertoning…………..
WALGELIJK !
W A L G E L I J K !!! Om te k o t s e n ………….

Ik lees hieronder opmerkingen in de trant van “Allochtonen….!”

Nou, ik woon op Kanaleneiland waar zo’n 70% van de bevolking moslim is, vnl van Marokkaanse komaf.
Kan iedereen verzekeren, hier was het de afgelopen gewoon rustig. Niks gebeurd.

Kan het af en toe wat minder met een te gestrekt been?

Je ziet al aan die foto’s dat iedereen met capuchons en helemaal in het zwart gekleed is, in trainingsbroeken en sportschoenen. Daar heb ik al decennia voor gewaarschuwd dat je hiermee een gevaar gaat kweken. Dat zijn uniformen van de vijfde colonne.

-(zelfde als Isis, zwart gekleed en niemand kon zien wie ze waren, uiteindelijk bleek uit bepaalde foto’s dat er mannen bij waren die van het Amerikaanse leger waren, en dat middels tattoos die zij hadden… niets is dus wat het lijkt)

-Natuurlijk wil ”het” dat wij massaal tekeer gaan over die zg jeugd die relt…
-dat lees je ook online van mensen die het dan zga waanzin noemen maar wel vergeten waar ze het voor zouden doen… nml die avondklok moet gestopt en ze zijn het zat verhaal, het geeft weer te denken allemaal.

Lees ook:   Ziekenhuizen zullen hun eigen ondergang veroorzaken met verplicht vaccinbeleid

Inderdaad. De strategie van de links-politieke elite, en de regering?Overheid = het verdeel en heers systeem. Dat hebben ze geleerd vanuit het Macchiavelliaanse denken. En helaas trapt een groot deel van de bevolking daarin.

Het is raar dat ze in Den Haag de oplossing voor dit probleem niet zien; hef gewoon alle Corona-regels op, dwz. geen mondkapjes, geen avondklok, geen quarantaine , alle winkels terug open, enz….
Geef gewoon de mensen hun vrijheden terug.
Of ga ik nu te kort door de bocht ?

(nee)

 

Men schijnt de hulp te willen inroepen van Duitse ME-ers. Dus vreedzame demonstranten kunnen nu klappen krijgen van Duitse troepen. Denkt men werkelijk dat dit de eenheidsgedachte gaat bevorderen? Federale troepen zonder dat er een federatie is!
Dus die Deense had gelijk toen ze vertelde dat Deense demonstranten agenten Duits hadden horen spreken.
Rutte heeft ook al gesproken over ‘build back better’ en over het feit dat dit virus nieuwe mogelijkheden biedt voor een meer inclusieve samenleving. Het verband ontgaat mij volledig. Ook in de heerlijke nieuwe wereld waren virussen rond.
Krol vroeg de premier wat hij bedoelde met dat build back better. Daar kwam een verwarrend en lang antwoord op, waarna je nog niets wist. De premier sprak ook als “Ik wil dit en dat bereiken met dit land”. Maar dat build back better is duidelijk een internationaal gebeuren, waarbij talrijke hotemetoten dit virus als een kans op een nieuw leven beschouwen.
Mevr. Koopmans ziet vergezichten van een 10-jaar durende plaag van virussen. Hoe weet ze dat? Tien jaar is opvallend de periode 2020 – 2030. We worden meegezogen in de VN agenda, dat is toch wel duidelijk.

Lees ook:   Aantal daklozen in Nederland verdubbeld: ‘Iedereen kan dakloos worden’

Rutte, De jonge, die hele ploeg van jullie mededictators moet vertrekken en wel nu direct samen met dat hele zooitje uit eerste en tweede slaapkamer: opzouten onmiddellijk en nieuwe verkiezingen nu! Weg met aangestelde burgemeesters, bijltjesdag in Nederland. NU! Weg met al die politieke dictators die voor deze terreur maatregelen hebben gestemd, jullie zijn de oorzaak en de schuldigen dat het land in brand staat. Neem voor een keer in jullie leven eens verantwoording voor jullie daden, met name dat stuk ellende Rutte, en sodemieter op! Opzouten onmiddellijk waar wachten jullie op, dat burgeroorlog uitbreekt door jullie botte arrogantie, machtswellust, terreur en incompetentie, TREEDT AF EN VERDWIJN!

Voetbalsupporters die opeens winkeliers en de politie beschermen. Dit doet mij denken aan latijns Amerika waar gangs protectie aanbieden tegen criminelen.

Alles wordt gecensureerd zelfs respectabele artsen.

Waarom worden de oproepen tot rellen op Facebook, Twitter etc. niet gecensureerd?

Is chaos de bedoeling?

 

 

Buitenlandse media aandacht voor ‘ergste rellen in Nederland in 40 jaar’

Gerelateerde artikelen

Back to top button