...
Maatschappij & Psyche

Teken de petitie tegen de lockdown

 

Stop de lockdown,
Nederland weer vrij

 

De lockdown gaat steeds verder. Nu willen Rutte en De Jonge bijna alles sluiten. Ze dreigden zelfs een avondklok in te voeren. Al tien maanden houdt het kabinet dit land gegijzeld met incompetentie en gestuntel. Nederlanders betalen de prijs. Zij verliezen hun vrijheid – en vaak ook hun baan of hun onderneming. Vandaag is een nieuw dieptepunt bereikt. Hoeveel erger gaat dit nog worden? Steeds meer Nederlanders vinden dit te ver gaan. Nu is het moment om dit beleid een halt toe te roepen. Want alleen samen krijgen we onze vrijheid terug. Teken en deel onze petitie!

Samen komen we uit de lockdown

https://petities.fvd.nl/

Lees ook:   Dit is echt schokkend!!!!!!

Gerelateerde artikelen

Back to top button