web analytics
...
Maatschappij & Psyche

Narcisten kunnen het niet uitstaan ​​dat je gelukkig bent

Heb je je ooit afgevraagd waarom het lijkt dat de narcist in je leven totaal niet in staat is om je gelukkig te zien?

Waarom u ondersteunen is het allerlaatste wat ze zullen doen?

Het is alsof uw succes of geluk hen tot de kern woedt. Erger nog, als iemand anders u bijval of aandacht geeft.

Verwacht niet dat een narcist je cheerleader is en vergeet dat je probeert ze te leren fatsoenlijk, normaal en beschaafd te zijn en gelukkig voor je te zijn, want je komt gewoon nergens.

Ik ben daar geweest en heb mijn les geleerd.

Laat me je vertellen wat hen echt tot woede brengt en wat je eraan kunt doen in de aflevering van Thriver TV van vandaag.

Ik ben zo opgewonden dat ik je vandaag over dit onderwerp duidelijk wil maken, omdat we het zullen hebben over de belangrijkste reden waarom de narcist nooit je cheerleader en supporter zal worden; wat het is dat een narcist in een narcistische woede brengt wanneer iets geweldigs in je leven gaat; en hoe je je realiseert dat dit gedrag niet normaal, acceptabel is of wat er zelfs in je leven zou moeten gebeuren.

Net voordat we beginnen, wil ik dat je op de abonneerknop drukt, als je dat nog niet hebt gedaan, en zorg ervoor dat je deze video leuk vindt als deze je aanspreekt.

De narcist zal u niet aanmoedigen … Waarom is dit?
Laten we nu beginnen. Ik wil vertellen waarom de narcist je niet zal aanmoedigen. Het is heel simpel, de narcist moet nummer één zijn, het moet over hem of haar gaan.

Een narcist heeft een enorm onzekere innerlijke identiteit die nooit kan worden gestild . Dit is een systeem waarbij een narcist voor zichzelf niet zijn eigen gevoelens van heelheid of veiligheid kan behouden of behouden, of op enige manier relevant of vitaal of heel kan zijn.

Dit betekent dat ze consequent en constant aandacht en energie van buitenaf moeten krijgen. Als de aandacht op jou ligt, omdat er iets geweldigs in je leven is gebeurd of je hebt een prestatie gehad of iemand anders je wat bijval of aandacht geeft of je erkent als een goed persoon of iets dat je hebt bereikt, betekent dit de narcist voelt zich afgesneden van hun narcistische voorraad.

In een leven van beperking, en zich in de steek gelaten voelen en zich onbelangrijk voelen, wat normaal is, hebben ze niet het gevoel dat ze recht hebben op een levenskracht omdat ze zich ervan hebben afgesneden. Wat het betekent en het voelt voor een narcist is letterlijke emotionele vernietiging als ze dat voer en dat constante aanbod niet krijgen. Het onzekere en kwetsbare ego van de narcist kan dit eenvoudig niet aan.

Het punt is dat het valse zelf van de narcist, zonder de buffering en de totale voeding te krijgen, de reden is waarom ze binnenglippen, (wat me naar het tweede punt brengt), ze gaan in de staat waarin ze terechtkomen als je de aandacht trekt en de narcist niet. Het is intense angst en paniek, het is een trigger. De narcist zou kunnen zeggen: ‘Weet de narcist dat ze dit doen? Kunnen ze dit stoppen, kunnen ze zich niet zo gedragen? ‘

Wanneer de narcist wordt getriggerd in een narcistische woede
Een narcist is een zeer onbewust wezen en ze weten niet eens waarom dit gebeurt. Mensen zeggen dat narcisten doen wat ze doen en ze weten wat ze doen. Ja, er zijn dingen die kunnen worden gepland en uitgezet, maar een narcistische woede is iets dat opkomt omdat ze een overvloed aan adrenaline en cortisol krijgen en het is een triggering, het is een intense triggering.

Lees ook:   Walnoten voor hulp aan mensen in de Oekraïne

Als ze deze intense gevoelens van pijn en woede hebben, zal er een rechtvaardig oordeel zijn dat rechtstreeks naar je zal worden geslingerd. Dit is echt kinderachtig, Inner Identity schreeuwt omdat het niet de energie krijgt die je nu krijgt, en dan moet je de vijand zijn. Je bent blijkbaar iemand die egoïstisch is, je zit vol overmoed. Je paradeert, je pronkt. Jij bent de persoon die niet om hen geeft. Wat je ook doet dat je energie en bijval en geluk geeft, dan laat je ze weg, je bent egoïstisch, je bent echt een vreselijk persoon voor hen.

Of misschien zullen ze zelfs tegen je zeggen: ‘Je probeert me opzettelijk onbelangrijk of onbelangrijk te laten voelen’, of je zuigt mensen op, je manipuleert mensen. Misschien wil je er zelfs zo geweldig en geweldig uitzien omdat je zaken met mensen doet.

Dit zijn alle soorten beschuldigingen die je hebt. Ik herinner me dat ik in mijn leven voordat ik met narcist nummer één trouwde, een openbare toespraak hield over een of ander werk waar ik bij betrokken was. Ik stond op het podium en de mensen waren zeer geïnteresseerd en daarna had ik applaus.

Toen we met de auto naar huis reden, viel hij me aan met zoveel wreedheid en vreselijke beschuldigingen. ‘Kijk naar de Melanie-show. Kijk eens hoe je denkt dat je zo fantastisch bent. Wisten deze mensen maar wie je werkelijk was. ‘ Ik was in shock, ik was verbluft, maar ik weet zeker dat je precies weet waar ik het over heb, omdat je dit ook in je eigen leven hebt meegemaakt.

Het is gruwelijk als je wordt aangevallen en je wordt verteld dat je schandelijk en walgelijk bent omdat je je eigen leven, je eigen geluk, je eigen bijval en je eigen vooruitgang wilt.

Dit is natuurlijk intens pijnlijk voor je, het is afschuwelijk. Je bent geschokt als je de volledige dupe wordt van narcistische woede als gevolg van je prestaties of je bijval. Ik weet het, net als ik, als je er kapot van bent, probeer je terug te vechten en probeer je een narcist te leren fatsoenlijk, normaal en beschaafd te zijn en gelukkig voor je te zijn, maar het werkt niet, je komt nergens.

Dit gedrag is niet normaal
Dit is wat je nodig hebt om dit te begrijpen, wat mijn volgende punt is, dit gedrag is niet normaal. Het is niet fatsoenlijk, het is niet eens menselijk en het is in geen enkele vorm acceptabel.

Als je een relatie hebt met zo iemand, dan ben je met iemand die niet volwassen is en niet zal opgroeien. Ik ga gewoon heel eerlijk tegen je zijn, van mijn hart tot dat van jou. Eerlijk gezegd moeten we voor ons opgroeien om te weten dat we beter verdienen.

Je moet wegtrekken en genezen .

Dit is het probleem, zoveel mensen die met narcisten omgaan, zijn echt capabele mensen. Je bent vaak aantrekkelijk, intelligent, grappig, bereikt, je hebt zoveel te bieden . Waarom zou je je licht dimmen om bij iemand te zijn, zodat ze zich niet bedreigd en onzeker zullen voelen? Waarom zou je daarvoor dimmen ? Het is belachelijk.

Echte mensen zijn blij dat je gelukkig bent, ze willen dat je schittert, ze willen de wind onder je vleugels zijn. Dit verwacht niet … Iemand die blij voor je is, verwacht niet dat iemand voor jou naar de maan vliegt. Het is normaal. Het is normaal dat mensen trots op je zijn en op jou.

Lees ook:   Denk plaatst Turken in slachtofferrol

Ik kan je hier niet van overtuigen als je blijft rondrollen met iemand die je prestaties verafschuwt. Dit is waarom ik zo gepassioneerd ben om mensen de tools te geven om te helpen genezen en uit deze waanzin en wreedheid te komen. Omdat ik van jullie allemaal hou, ik om je geef, en ik weet dat je de strijd met de narcist moet loslaten, dat je nooit zult winnen en naar binnen moet keren om te genezen, zodat je kunt. Dan weet je dat je beter verdient. Dan ben je een kracht die nooit meer zal accepteren dat dat gedrag in orde is.

Je verdient beter
Je zult vol en genezen genoeg zijn om weg te lopen van iemand die zich zo gedraagt ​​totdat je de innerlijke kracht en waarheid hebt om een ​​normaal persoon te ontmoeten.

Ik beloof je, normale mensen die blij voor je zijn, zijn zoveel meer de norm en de consistentie dan wat dat onzin is. Dat is normaal. Dat andere spul is niet normaal.

Ik wil echt dat je duidelijk maakt dat deze narcistische persoon in je leven die niet gelukkig voor je is en probeert je levenskracht te verminderen wanneer dingen goed voor je zijn, een familielid kan zijn. Ze kunnen een vriend zijn die je zo behandelt, ze hoeven geen intieme partner te zijn en het is nog steeds niet goed.

Als ik zeg dat het niet oké is, betekent dat niet dat ze er weer in moeten scheuren en proberen ze zover te krijgen dat ze het krijgen. Dit gaat er niet om dat ze het snappen, dit gaat erom dat je het snapt. ‘Dat is niet oké voor mij. Vaarwel. Ik accepteer dat gedrag niet. Ik stem niet meer in met dat gedrag in mijn leven, wat betekent dat je niets meer van mij krijgt. ‘ Daar moet je heen.

Gevolgtrekking
Ik hoop dat dat heeft geholpen. Ik ben hier echt gepassioneerd over, want als een presterende vrouw die graag schittert, heb ik daar mijn hele leven mee geworsteld, met narcistische individuen. Ik dimde en probeerde ze te beschermen en me veilig te voelen. Weet je wat? Ga daarmee naar de hel, serieus.

Je bent hier om je leven hardop te leven, omdat je zo vrij bent om jezelf te zijn. Als andere mensen het niet aankunnen, jammer, want als je het eenmaal goed vindt, zul je mensen gaan aantrekken die het helemaal goed vinden. Dat is de reis die je moet leven.

Oké, laten we aan je reis beginnen om dit uit te zoeken, als dit je aanspreekt zodat je er duidelijk over kunt worden, evenals zoveel van de andere dingen die gebeuren met narcistisch misbruik.

U kunt dit doen door verbinding te maken met mijn gratis quiz , die u krachtig inzicht zal geven in precies waar u mee te maken heeft en op welk niveau van narcisme deze kwetsende persoon opereert, evenals hoe u ervan kunt herstellen.

Ga met mij mee op deze reis om je kracht op te eisen en van binnenuit te genezen. U kunt dat doen door op deze link te klikken.

 

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button