web analytics
11:11 Dubbele getallen

‘Er zit niets anders op dan FVD of PVV te stemmen’

Wynia concludeert dan ook dat thuis zitten sowieso een verloren stem is en stemmen op één van de partijen die Thierry Baudet als ‘kartelpartij’ bestempelt, impliciete steun betekent. De enige optie wat Wynia betreft is om op PVV en FVD te stemmen. Hij erkent ook dat dat voor sommigen een deur te ver is, want het grootste probleem zit hem in de kiezers voor partijen als VVD, D66, GroenLinks, CDA en PvdA. Zie die maar eens te overtuigen!

https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/02/klaar-met-politieke-machteloosheid-syp-wynia-concludeert-er-zit-niets-anders-op-dan-fvd-of-pvv-te-stemmen/

Lees ook:   Farage: 'Stop met oorlogje spelen met Poetin' (ondertiteld)
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button