...

23 oktober 2021

 

Geen kinderpardon voor Tri Pham (11), burgemeester woedend

Geen kinderpardon voor Tri Pham (11), burgemeester woedend
WAGENINGEN – Het is niet duidelijk wat er gaat gebeuren met het Wageningse jongetje Tri Pham. Teeven heeft besloten dat de situatie van het gezin van Tri niet zo uitzonderlijk is dat hij het gezin alsnog een kinderpardon kan verlenen.

In zijn brief geeft Teeven als reden aan dat Tri en zijn gezin “niet in een situatie verkeren die zich onderscheidt van andere vreemdelingen, die evenmin in aanmerking komen voor een verblijfsvergunning”.

Hij zegt: “De discretionaire bevoegdheid is een bevoegdheid die ik heb om in gevallen die niet door beleidsregels worden bestreken te beslissen. (…) Daarbij gaat het om een bijzonder samenstel van factoren, waarmee de situatie van die vreemdeling zich onderscheidt van andere vreemdelingen. Het enkele feit dat de vreemdeling lange tijd in Nederland verblijft en bekend is bij de gemeente of een onderwijsinstelling is niet voldoende”.

De gemeente Wageningen kreeg vrijdag de brief van het ministerie. Burgemeester Geert van Rumund van Wageningen is vervolgens zelf het nieuws aan Tri gaan vertellen. Hij vindt de situatie onbegrijpelijk.

https://www.omroepgelderland.nl/web/nieuws-1/2070632/geen-kinderpardon-voor-tri-pham-11-burgemeester-woedend.htm
Voor een filmpje en geluid zie link

https://www.hartvannederland.nl/algemeen/2014/tri-wacht-nog-op-positief-nieuws/

—-

Beetje onzinnig om dit jochie terug te sturen, zhij is hier geboren nml.
Dus dit is niet normaal, niet menselijk ook!
Waarom moet hij terug, terwijl er hier bv mannen,… trouwen met vrouwen- die zij niet eens goed kennen, uit hun vaderland, (met gevaar voor scheidingen tzt) hier naar toe halen!
Vaak zonder goede toekomst.

Dat kan wel en dit mag niet?
Pfff kom op zeg.

Lees ook:   Jensen punt nl

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten