01 maart 2021

 

Cynthia Abma wil terug in GTST!

Cynthia Abma wil terug in GTST!
Het lijkt erop dat voormalig GTST-actrice Cynthia Abma spijt heeft van haar vertrek uit de goedbekeken soap. Ze heeft aangegeven dolgraag terug te willen keren.
Jarenlang gaf Cynthia gestalte aan het personage Bianca Bouwhuis, waardoor ze intensief samenwerkte met tegenspeler Joep Sertons, die haar echtgenote in GTST was. Maar toen Cynthia bij de concurrerende zender SBS 6 aan de slag kon, besloot ze de uitdaging daar aan te gaan.
Ze gaf haar rol in GTST op en was onder andere te zien als presentatrice van Show Vandaag. Maar dat bracht haar niet het succes waarop ze had gehoopt… Het programma werd niet goed bekeken en van lieverlee verdween Cynthia uit beeld.
Maar als het aan Cynthia ligt, duurt dat niet al te lang meer. Ze heeft voor de camera van RTL te kennen gegeven dat één telefoontje van de makers van GTST voldoende is om haar terug te krijgen op de set. Omdat haar oude rol inmiddels is vergeven aan Elvira Out heeft Cynthia zelf inmiddels al een andere mogelijke terugkeer bedacht: ‘Misschien hebben ze nog een heel foute zus nodig met een drankprobleem.’
https://www.telegraaf.nl/prive/23130466/__Cynthia_Abma_wil_terug_in_GTST___.html

Ja éh daagggggg!
We blijven niet an de gang, derin deruit?
Straks krijgen we die Lieke nog terug!
Pfffff

Lees ook:   Twee zelfmoorden dankzij hack vreemdgaanderssite?

Gerelateerde berichten