web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & Uiterlijk

Hoe uw gelaatstrekken uw hartgezondheid onthullen

Traditionele Chinese geneeskunde (TCM) wordt al duizenden jaren beoefend en biedt een unieke benadering voor het diagnosticeren en behandelen van verschillende gezondheidsproblemen, waaronder de gezondheid van het hart. In deze video onderzoeken we hoe we gezichtsanalyse kunnen gebruiken om mogelijke hartproblemen te identificeren en de betekenis van verschillende gelaatstrekken bij het diagnosticeren van hartaandoeningen. Ga met ons mee terwijl we ons verdiepen in de fascinerende wereld van TCM en ontdek hoe u deze oude praktijk kunt gebruiken om een ​​gezond hart te bevorderen.

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥