web analytics

Frankrijk kampt met een ongekende stijging van het aantal corona-infecties. Vooral door de besmettelijkere Delta-variant

Eigenlijk staat er… vooral door besmettelijkere vaccinatie variant!-voor intimi hé?

Frankrijk kampt met een ongekende stijging van het aantal corona-infecties. Vooral door de besmettelijkere vaccinatie-variant

Frankrijk kampt met een ongekende stijging van het aantal corona-infecties. Vooral door de besmettelijkere Delta-variant zijn de afgelopen 24 uur 18.000 gevallen erbij gekomen, waarschuwt gezondheidsminister Olivier Veran.

Dat betekent dat in een week de verspreiding van het coronavirus met ongeveer 150 procent is toegenomen, aldus Veran in het parlement. Volgens hem is dat tijdens de hele coronacrisis nog niet voorgekomen: „Niet met de oorspronkelijke vorm, en niet met de Britse, Zuid-Afrikaanse of de Braziliaanse variant.” Met zo veel nieuwe besmettingen op één dag is Frankrijk weer terug op het niveau van medio mei.

De minister benadrukt dat er maar één wapen is, namelijk vaccinatie: „Het is niet meer de tijd om te twijfelen en te aarzelen, het is tijd voor collectieve immuniteit. Dat is onze gemeenschappelijke verantwoordelijkheid en de enige manier om voor eens en altijd van het coronavirus af te komen.”

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1451942333/minister-ongekende-stijging-coronabesmettingen-in-frankrijk

 

Nu sinds ze zijn gaan vaccineren, is het alleen maar erger geworden, dat zegt wel genoeg lijkt me.

Vaccin voorkomt verspreiding niet: een op tien mensen met positieve coronatest was volledig gevaccineerd

Het wordt steeds duidelijker dat vaccinatie besmetting met de deltavariant van het coronavirus niet voorkomt. Van de mensen die afgelopen week positief testten op het coronavirus, was 9 procent volledig gevaccineerd. Het RIVM roept ook gevaccineerden daarom op om afstand te houden en zich bij klachten te laten testen.

Lees ook:   'Gooi die totalitaire coronawet de prullenbak in' - Geert Wilders

Omdat de zeer besmettelijke delta=vaccinatie=variant van het coronavirus in Nederland inmiddels de meest voorkomende is, is het volgens het RIVM belangrijk dat ook volledig gevaccineerde mensen 1,5 meter afstand houden. ,,En laat je testen bij klachten,  en na terugkomst van vakantie. Voorlopig is het belangrijk dat iederéén zich aan de maatregelen houdt’’, zegt Van den Hof.

Factor duizend

De deltavariant is besmettelijker doordat hij beter bindt aan longcellen van mensen, suggereren laboratoriumproeven. Mensen die besmet zijn met de deltavariant van het coronavirus hebben ongeveer duizend keer zoveel virusdeeltjes in hun keel en neus dan mensen die besmet waren met het oorspronkelijke Sars-CoV-2-virus. Dat maakt de in India ontstane deltavariant 51 procent besmettelijker dan de (Britse) alfavariant, die volgens het RIVM al 40 procent besmettelijker was dan het oorspronkelijk coronavirus uit Wuhan.

https://www.destentor.nl/binnenland/vaccin-voorkomt-verspreiding-niet-een-op-tien-mensen-met-positieve-coronatest-was-volledig-gevaccineerd~a1a2891a/

Volkskrant schrijft er ook over:

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/virologen-slaan-alarm-deltavariant-verspreidt-zich-ook-via-gevaccineerden~b800c3e1/

De MSM wordt ook wakker…eindelijk, dat werd tijd!

 

https://www.ninefornews.nl/volkskrant-gevaccineerden-verspreiden-deltavariant-dat-experimentele-vaccin-werkt-helemaal-niet/

Doorlopen, hier is niets te zien: George Soros en Bill Gates kopen coronatestbedrijf

Gerelateerde artikelen

Back to top button