web analytics

Duitse RIVM erkent in grafiek dat slechts 1 op de 50 positief getesten daadwerkelijk is besmet

Het Robert Koch Institut (de Duitse variant van het RIVM) erkent in een infografiek dat slechts 1 op de 50 positief geteste mensen daadwerkelijk besmet is met corona. Er kan dus 98% van het aantal in de media gemelde ‘besmettingen’ worden geschrapt. (1) De cijfers voor Nederland zullen hoogstwaarschijnlijk niet anders zijn, wat betekent dat van de 6187 positieve testen vandaag slechts 122 mensen daadwerkelijk besmet zouden zijn met het coronavirus, waarvan nu zelfs Jaap van Dissel heeft toegegeven dat het ook in Nederland dezelfde IFR als een griep heeft (zie ook o.a.: 09-11-2020: WHO bevestigt in Bulletin zeer laag Covid sterftepercentage van 0,05%). Desondanks laat het RIVM de risicokaart voor bijna heel Nederland nog steeds op ‘zeer ernstig’ staan.

In de meeste Nederlandse gemeenten bedraagt het aantal positief besmetten enkele tientallen per 100.000 inwoners. Nemen we als voorbeeld Rotterdam, met 42,2 per 100.000, een absoluut aantal van 275 zogenaamd ‘besmette’ mensen. Als hier ook slechts 1 op de 50 daadwerkelijk besmet is, dan hebben op ruim 650.000 inwoners slechts 5 à 6 mensen corona. Let wel: enkel het (voor 99% van de mensen onschuldige) virus. Het is vastgesteld dat de kans om na besmetting daadwerkelijk Covid-19 te krijgen, gemiddeld slechts 1% à 2% bedraagt, voor jongere generaties zelfs ver onder de 1%.

Uit de officiële Duitse en internationale rekenmodellen blijkt dat de kans dat een positieve coronatest daadwerkelijk positief is naar 0,4% daalt als er maar 1 besmetting op de 10.000 (dus 10 op de 100.000) wordt geconstateerd. Zelfs bij 50 op de 100.000, dus meer dan in Rotterdam, laat de test in slechts 2% van de gevallen een correct positief resultaat zienDus Rotterdammers die nu met een positieve test verplicht thuis zitten: de kans dat u daadwerkelijk corona heeft, bedraagt nog geen 2%. (Zie ook ons artikel van 30 november 2020: Marion Koopmans erkent dat PCR-test geen besmetting kan aantonen).

Lees ook:   Vaccinatie paspoort

Kortom: wat is er nu eigenlijk aan de hand??

Maar gezien het stemgedrag gisteren vindt een meerderheid van de Nederlandse bevolking dit klaarblijkelijk toch voldoende reden om de samenleving, economie en volksgezondheid te blijven gijzelen en met lockdowns, quarantaines, mondkapjes, social distancing en avondklokken stapsgewijs te verwoesten.

Als dit voor de toekomst maatgevend wordt en we voortaan voor ieder griepje of ander luchtwegvirus zoals corona de maatschappij op slot moeten zetten, omdat we niet langer accepteren dat mensen – soms ernstig – ziek kunnen worden door een virus, en er heel soms aan kunnen overlijden, dan komen we NOOIT van deze onderdrukkende maatregelen af, ongeacht hoeveel gen-manipulerende vaccins u ook in uw lichaam laat zetten, en ongeacht hoeveel slachtoffers die vaccins ook nog gaan maken.

 

Xander

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button