web analytics
11:11 Dubbele getallen

Een opmerkelijke arts en onderzoeker van biowapens gelooft dat Covid-vaccins een vorm van ‘wapengeneeskunde’ zijn.

Een bekroonde rug chirurg en voormalig voorzitter van de Association of American Doctors and Surgeons gelooft dat de huidige vaccins tegen het coronavirus gevaarlijke biowapens zijn die tegen mensen worden gebruikt.

Dr. Lee Merritt , die eerder biowapens studeerde onderwijl dienend als een orthopedisch chirurg in de Amerikaanse marine voor 9 jaar, geserveerd op de raad van bestuur van de Arizona Medical Association en ze heeft een groot aantal peer-reviewed artikelen gepubliceerd, gelooft dat de mRNA-veranderende coronavirus vaccins  die momenteel in de Verenigde Staten wordt verspreid,  onze genetische code herschrijft om ons later vatbaarder te maken voor een tweede virus.

“Ik geloofde in  het begin van februari dat het een biologisch gemanipuleerd biowapen was, want zodra iemand opdook met informatie die het suggereerde  gecensureerd werd”, zei ze in een interview met The New, vorige maand in Amerika.

Op basis van haar tijd besteed aan onderzoek naar biowapens, gelooft Merrit dat we in een tijdperk van de ‘vijfde generatie oorlogvoering’ leven, waarin, in plaats van wapens op het slagveld, geheime biologische agentia, economische oorlogvoering en propaganda het meest effectief zijn om het tij van de macht tussen naties te keren. .

“We hebben in de loop der jaren veel biologische wapens gehad, en datgene waar ik me grote zorgen over maakte, was de pokken. Maar de meeste van deze biowapens waren moeilijk te verdelen of er was een behandeling voor, ”zei ze. “Ik denk dat er een schat aan bewijs is om aan te tonen dat het coronavirus een van nature voorkomend, zeer goedaardig virus is waar de meeste mensen niet eens erg verkouden van worden, maar hooguit een veel voorkomende griep.”

Lees ook:   Had hitler een dochter?

Vaccins zijn het meest effectief als ze worden gebruikt tegen een onbehandelbaar en dodelijk virus, zegt ze. Hoewel ziekten zoals pokken en polio effectief zijn behandeld met vaccinaties, hebben wetenschappers sinds het begin van de pandemie veelbelovende behandelingen voor het coronavirus ontdekt, zoals hydroxychloroquine en intraveneuze vitamine C.

“Als we in bio-oorlogsvoering zijn als onderdeel van deze multidimensionale oorlogsvoering, met behandeling op zak, kunnen ze je niet terroriseren met virussen en dat is belangrijk omdat … [het vaccin] overdracht niet verhindert, zoals ze toegeven . “~ Dr. Lee Merritt

Hoewel preventie en behandeling de behoefte aan een vaccin verminderen, wordt dergelijke informatie routinematig gecensureerd door sociale mediabedrijven en gedemoniseerd door de reguliere media. Zelfs Sharyl Attkisson, een fulltime voormalig CBS-journalist, had een van haar rapporten van YouTube laten verwijderen omdat ze informatie had gedeeld die in strijd was met het officiële standpunt van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

“We hebben vaccins omdat we geen behandeling hadden voor pokken en het was een zeer dodelijke ziekte. Dus het was logisch om een ​​vaccin te hebben. We hadden geen behandeling voor polio, dus het was logisch om een ​​vaccin te krijgen, maar dit? Zelfs zonder iets te doen, heeft deze ziekte een overlevingskans van 99,991% … in tegenstelling tot een normaal viraal griepseizoen dat 99,992% is. ”~ Dr. Lee Merritt ~

De cijfers van het coronavirus zijn zeer controversieel, maar talloze artsen en wetenschappers praten al bijna een jaar over de onevenredige schade die wordt veroorzaakt door het in bedwang houden en dragen van gedwongen maskers. Een Canadese onderzoeker schat dat de kosten van vergrendeling op de lange termijn tien keer zo hoog zullen zijn als die van het virus zelf.

Lees ook:   Alweer aanslag in Engeland

Merritt legt het verschil uit tussen vaccins tegen coronavirus en reguliere vaccinaties:

“[Coronavirus-vaccins] geven je geen ziekteverwekker … wat ze doen is mRNA programmeren. mRNA is als DNA, maar het is het boodschapper-RNA. Zij is het die eiwitten in het lichaam maakt. Het is als een computerchip die je in een 3D-printer stopt en dan vertelt wat hij moet doen en hij drukt het af. Dat hebben we in engineering en dat is het biologische equivalent. Welnu, in dit geval heb je een stukje van dat mRNA gemaakt om dit piekproteïne (of tenminste een deel ervan) in elke cel in je lichaam te maken, en je maakt eigenlijk de ziekteverwekker in je lichaam. ”~ Dr. Lee Merritt

Als je je laat vaccineren tegen het coronavirus, krijg je eigenlijk geen vaccin zoals we dat eerder kenden. In plaats daarvan wordt boodschapper-RNA in je lichaam geïnjecteerd, dat vervolgens je genetische code verandert, zodat het zijn eigen gemodificeerde versie van het coronavirus begint te produceren, dat je immuunsysteem dan theoretisch leert bestrijden.

Langetermijnstudies om de veiligheid van deze vorm van vaccinatie bij mensen te verifiëren, zijn nog niet uitgevoerd, zegt Merritt, en dierstudies hebben geleid tot wat het ‘antilichaamafhankelijke accumulatie’ noemt, waarbij het virus het lichaam binnendringt ongemerkt omdat het immuunsysteem systeem doet nu als behorend tot het lichaam, wat uiteindelijk leidt tot bijna onmiddellijke dood.

“We hebben nog nooit met succes een dierstudie uitgevoerd voor dit type virus. Dat hebben we nog nooit bij mensen gedaan ”, zegt ze. “Mensen worden na vaccinatie het langst gevolgd, namelijk twee maanden. Dit is niet genoeg tijd om te weten dat we het probleem van de verbetering van antilichamen niet zullen hebben. ”~ Dr. Lee Merritt

Merritt speculeert dat dit type procedure precies is wat een buitenlandse tegenstander zou gebruiken als ze zich wilden bezighouden met clandestiene biologische oorlogsvoering zonder dat het proces op hen terug te voeren is.

Lees ook:   Vaccinatie 2 e ronde

‘Dit is een perfect binair wapen. Het is onmogelijk dat ik precies weet waarvoor dit mRNA is geprogrammeerd, en jij ook niet, en de meeste artsen ook niet. De dokters kunnen deze gegevens niet achterhalen. Dit is iets voor de jongens in de voorhoede van dit project … Als ik China was en ons leger wilde uitschakelen, zou ik gewoon een mRNA maken waarvan ik weet dat het niet in de natuur bestaat, zodat niemand zou sterven aan een vaccin, en dan twee jaar later loslaten wat ik ook heb gemaakt … en het veroorzaakt deze door het immuunsysteem versterkte dood. ”~ Dr. Lee Merritt

Hoewel Dr. Merritt raadt het wel of niet nemen van het vaccin af, ze geeft bemoedigend advies.

“Als je aan de pandemie wilt ontsnappen, is dat heel gemakkelijk. Je zet de televisie uit, zet je masker af, heropent je zaak en leeft je leven. “

Bekijk dit laatste interview met Dr. Lee Merrit en Alex Newman van The New American hier en stuur een e-mail naar [email protected] als je merkt dat deze video is verwijderd.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button