web analytics
...
Gezondheid & UiterlijkPolitiek-Elite

7 Doden en ALLE bewoners besmet in Spaans verpleeghuis na de experimentele MRNA-vaccins van Pfizer

Even terzijde hier zijn inmiddels plenty verhalen over,… vele doden dankzij het vaccin…als je het nu nog neemt… tjah sorry?
Doe je ding…maar je had dit kunnen weten inmiddels.

In wat over de hele wereld een heel bekend verhaal aan het worden is, zijn 7 bewoners van een verpleeghuis in Midden-Spanje overleden net nadat ze waren geïnjecteerd met de experimentele Pfizer mRNA COVID-shots.

RT.com  meldt dat alle 78 bewoners en 12 medewerkers nu positief testen op COVID-19 na het ontvangen van de injecties, terwijl het verpleeghuis voorafgaand aan de injecties naar verluidt ‘virusvrij’ was tijdens de vorige ‘golven’ van COVID- 19.

Covid-19-patiënt in verzorgingstehuis praat met familieleden via een tablet, Spanje, 23 november 2020 © AP Photo / Bernat Armangue. Bron .

Hoelang zal de oudere wereldbevolking massaal worden vermoord door een experimenteel medisch product dat nu niet alleen in verband wordt gebracht met ernstige verwondingen en sterfgevallen, maar ook met uitbraken van COVID-19 die wereldregeringen en gezondheidsinstanties blijven beweren, is onmogelijk met de mRNA-infecties?

Afwijkende doktoren en wetenschappers waarschuwen al maanden dat deze experimentele shots gevaarlijk zijn en dat mensen zich niet als vrijwilliger zouden moeten aanmelden omdat eerdere  onderzoeken naar mRNA-vaccins op dieren fataal zijn geweest , en dit is de eerste grootschalige massale ‘vaccinatie’ een proef die ooit op mensen is uitgevoerd, en het is alleen mogelijk dankzij “toestemming voor gebruik in noodgevallen” om de COVID-pandemie te bestrijden.

7 Sterven in Spaans verzorgingstehuis nadat ze Pfizer Covid-19 Jab hebben gekregen, aangezien ALLE bewoners positief testen op virus, tweede dosis moet nog komen

door  RT.com  (fragmenten)

Alle 78 bewoners van een verpleeghuis in Midden-Spanje zijn positief getest op Covid-19 nadat ze hun eerste dosis van het Pfizer-BioNTech-vaccin hadden gekregen, en ten minste zeven mensen zijn overleden, bevestigde het personeel maandag.

Lees ook:   Rutte liegt over de verkiezingen voor de EU!!!

De meeste van degenen die aan het virus zijn bezweken, hadden bestaande aandoeningen, volgens het Spaanse persbureau EFE, terwijl vier bewoners momenteel in het ziekenhuis zijn opgenomen en 12 medewerkers ook zijn besmet.

De enorme uitbraak vindt plaats in de Lagartera Residence voor ouderen in de omgeving van Toledo, ten zuidwesten van de hoofdstad Madrid.

De 33 personeelsleden van het tehuis moeten nu een negatieve PCR-test voorleggen voordat ze aan het werk gaan, en een woordvoerder zei dat er “te allen tijde” gezondheidsmaatregelen zijn getroffen om de verspreiding van het virus tegen te gaan.

“Op 13 januari werden alle bewoners, inclusief verpleeghuispersoneel, ingeënt met de eerste dosis van het Pfizer-vaccin, en na zes dagen begonnen de eerste symptomen bij tien van de bewoners op te treden”, zeiden ze in een verklaring.

Sommige personeelsleden begonnen vijf dagen na de inenting ziek te worden van het virus.

Op 21 januari keurde het management het besluit goed om alle bewoners van het huis te testen en ze in quarantaine te plaatsen in hun kamers, waarbij gezinnen op de hoogte werden gebracht van de verhuizing.

Uit de testresultaten, op 25 januari, bleek dat alle bewoners het virus hadden opgelopen op één na, die daarna ook positief testte.

In december beval het Spaanse Hooggerechtshof een onderzoek naar sterfgevallen in verpleeghuizen, die een verontrustend kenmerk waren van de vroege pandemie, die 69 procent uitmaakte van alle Covid-19-dodelijke slachtoffers tussen 6 april en 20 juni.

De Lagartera-residentie voor ouderen hield vol dat de huidige uitbraak de eerste van de pandemie was, die virusvrij was gebleven tijdens de eerste twee infectiegolven.

Lees ook:   Russische ambassade roept VS op om te stoppen met het pompen van wapens naar Oekraïne

De volgende doses van het vaccin zullen op 3 februari thuis worden toegediend en de volgende ronde van PCR-tests zal op 5 februari worden uitgevoerd.

Bronnen:  HealthImpactNews.com ; RT.com

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept