web analytics
...
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Ex Vice President Pfizer over Corona en de Vaccins

Mike Yeadon van Pfizer (Ex Vice President) geeft een goede uitleg over immuniteit, het coronavirus (COVID-19) en vaccins.

 

Als wereldberoemd expert en autoriteit op zijn vakgebied bij vaccinmaker Pfizer, doet Dr. Michael Yeadon uit de doeken wat SARS-COV-2 in werkelijkheid is en hoe er door té weinig kennis en verkeerde interpretatie door de verkeerde mensen mee om is gegaan.
𝙒𝙞𝙚 𝙞𝙨 𝘿𝙧. 𝙈𝙞𝙘𝙝𝙖𝙚𝙡 𝙔𝙚𝙖𝙙𝙤𝙣?
Dr. Michael Yeadon, voormalig vicepresident en Chief Scientific Officer van de A&R Research Unit van Pharmareus Pfizer is een van ’s werelds meest vooraanstaande immunologie experts, met een eerste klas graad in biochemie en toxicologie en met een doctoraat in de respiratoire farmacologie.
Dr. Yeadon heeft een levenslange ervaring als onderzoeker in de farmaceutische industrie en de biotechnologie, met specifieke focus op ontstekingen, immunologie en allergie betreffend luchtwegaandoeningen en longziekten.
Dr. Yeadon is een allergie- en respiratoir therapeutisch gebiedsexpert, ontwikkeld op basis van diepgaande kennis van biologie en therapeutica, en is een innovatieve geneesmiddelenontdekker met meer dan 25 jaar ervaring in het ontdekken en ontwikkelen van geneesmiddelen.
Dr. Yeadon heeft meer dan 40 originele onderzoeksartikelen gepubliceerd en heeft sinds 2011 meer dan 20 biotechnologiebedrijven geadviseerd.
Kortom, Dr. Yeadon is een wetenschapper en expert die méér weet dan iedereen die je kent bij elkaar en in deze video verteld wat Covid-19 werkelijk is, immuniteit van de meeste mensen een vaststaand feit is en wat het testen met de RT-PCR-test heeft veroorzaakt.
𝙈𝙖𝙖𝙠 𝙚𝙚𝙣 𝙬𝙚𝙡𝙤𝙫𝙚𝙧𝙬𝙤𝙜𝙚𝙣 𝙠𝙚𝙪𝙯𝙚!
Beslis voor jezelf of je een vaccin wilt accepteren dat nog nooit eerder gemaakt is.
Een genetisch, op mRNA-gebaseerd vaccin, dat de potentie heeft het genoom van het menselijke DNA te veranderen!
Een geheel nieuw type vaccin, waartoe de farmaceutische industrie nooit in staat is geweest dit te vervaardigen, wordt nu in slechts enkele maanden door meerdere farmaceutische reuzen ontwikkeld, daarna zeer kort (dus onzorgvuldig) getest , goedgekeurd door alle instellingen die de veiligheid moeten waarborgen en wordt het in grote getale gefabriceerd.
Reguliere testfasen en onderzoeken die gewoonlijk tot 10 jaar duren, worden compleet overgeslagen.
Een vaccin waarvoor de farmaceutische industrie gevrijwaard is tegen alle medische gevolgen ervan zowél als voor alle juridisch gerechtelijke gevolgen!
Een overheid bepaalt niet voor u of u een dergelijk vaccin in uw lichaam moet laten spuiten. Onderzoek zelf, luister niet naar de propaganda op de NOS en lees zorgvuldig wat er over geschreven wordt, óók via alternatieve wetenschappelijke kanalen, te meer omdat het vaccin geen vaccin is maar een genetische manipulatie, die een code kan wijzigen in je lichaam.
Eenmaal geïnjecteerd? Dat is definitief, een weg terug is er niet. Maak dus een weloverwogen keuze en ben geen schaap, spring niet in het diepe omdat een ander dat doet!
Begrijp vooraleerst wat een mRNA-vaccin eigenlijk is en wat het kan doen met je DNA, de belangrijkste drager van het menselijk erfelijk materiaal.
En ondertussen blokkeert de overheid alle goed onderzochte en medisch onderbouwde alternatieve benaderingen om corona in vroegtijdig stadium (bewezen!) effectief te behandelen.
Daarnaast kan de bevolking, mét of zonder vaccinatie, niet/nooit(?) terug naar normaal, zegt ook de WHO.
Ook ná vaccinatie blijven de 1,5 mtr. maatschappij en de mondkapjesverplichting onverminderd van kracht.
Er is absoluut niets ethisch aan een verplicht testbeleid, een coronapaspoort en verplichte vaccinaties. Zeker niet nu vooraanstaande wetenschappers een ‘retraction paper’ hebben ingediend voor de PCR-test, die volgens hen uitermate onbetrouwbaar blijkt te zijn en niet gebruikt mag worden als diagnostische tool.
Een prominente Duitse microbiologie expert en wetenschapper waarschuwt voor de gevolgen van gen-verandering door de vaccins:
2021 wordt het jaar van de waarheid én het jaar van afstraffing van de gevoerde politiek.
Lees ook:   Is 5G gevaarlijk? We vroegen het een expert

Gerelateerde artikelen

Back to top button