...
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & Psyche

Het schooldistrict van Missouri vraagt ​​ouders om de ‘doodsverklaring’ van COVID-19 voor kinderen te ondertekenen

Een schooldistrict in Missouri eist dat ouders een verklaring van afstand ondertekenen voor het geval kinderen die aan sport of andere activiteiten deelnemen, besmet raken met COVID-19 en overlijden.

De “afstand van aansprakelijkheid” van Hazelwood School District werd dinsdag gedeeld door advocaat Natasha Scruggs.

‘Ik voel me ziek als ik het lees,’ zei Scruggs.

Het document vraagt ​​ouders om te erkennen dat COVID-19 een crisis voor de volksgezondheid is en om afstand te doen van hun rechten om het district verantwoordelijk te houden, zelfs als het overlijden van een leerling ‘wordt veroorzaakt door nalatigheid van onzorgvuldigheid’ van schoolpersoneel.

De verklaring van afstand luidt:

Ondergetekende stemt ermee in het Hazelwood School District, zijn agenten, werknemers, functionarissen, leden van de Board of Education, verzekeraars en anderen die namens het District (de Releasees) optreden van alle claims, eisen vrij te geven, te ontslaan, onschadelijk te maken en te vrijwaren. , oorzaken van actie en / of wettelijke aansprakelijkheid voor verwondingen of overlijden van mijn kind die zich voordoen tijdens, of het gevolg zijn van, of deelnemen aan het bovengenoemde programma of activiteit en op enigerlei wijze verband houden met COVID-19, zelfs als de oorzaak, schade is of verwondingen zouden de schuld zijn of zouden zijn veroorzaakt door de nalatigheid van onzorgvuldigheid van de Vrijgelatenen.

In een verklaring aan Raw Story merkte Hazelwood School District op dat de vrijstelling alleen vereist is voor studenten die willen deelnemen aan sport en andere speciale activiteiten.

“HSD heeft geen vrijstelling van COVID-19 voor studenten om persoonlijk naar school te gaan”, zei het district. “Zoals alle districten hebben we een vrijstelling van sport die we verstrekken aan ouders die willen dat hun kinderen sporten.”

Lees ook:   Relax met het geluid van de regen!

Lees het document hieronder.

 

 

dit rapport is bijgewerkt met een verklaring van Hazelwood School District.

Bron

M.a.w als een leerkracht moordneigingen heeft richting een kind en het kind overkomt iets dan was het dus corona…
Echt gestoord dit.

Gerelateerde artikelen

Back to top button