web analytics
11:11 Dubbele getallen
Films en Muziek

Talk Talk – I don’t believe you with lyrics

Now the fun is overWhere do words begin?
I’m trying to find the path aheadAny way you say itThe charade goes onBut your eyes won’t see itIt’s the same old song
I don’t believe you
I don’t believe you
Promises so goldenYears have proved them wrong
I’m trying to leave some self-respectAny way you say itOur decline goes onBut your pride won’t heed itIt’s the same old song
I don’t believe you
I don’t believe you
I don’t, I don’t believe in you
And the way you play itIs the way you wantAny way you sing itIt’s the same old song
I don’t believe you
I don’t believe you
I don’t believe you
I don’t believe you
Prachtig die muziek!
Heb het jaren grijs gedraaid…
en nu ineens weer zin in…even luisteren!
Nice 🙂 smile…
(dat nr vond ik ook zo prachtig toen, omdat als je een koptelefoon op had je de muziek hoorde verspringen in de kamer, in feite ben ik iemand die gewoon van nature stoned kan raken van muziek! Gelukkig heb ik het niet nodig!)
Nu is de pret voorbijNow the fun is overWaar beginnen woorden?Where do words begin?
Ik probeer het pad vooruit te vindenI’m trying to find the path aheadHoe je het ook zegtAny way you say itDe poppenkast gaat doorThe charade goes onMaar je ogen zullen het niet zienBut your eyes won’t see itHet is hetzelfde oude liedjeIt’s the same old song
Ik geloof je nietI don’t believe you
Ik geloof je nietI don’t believe you
Beloften zo goudkleurigPromises so goldenJaren hebben hun ongelijk bewezenYears have proved them wrong
Ik probeer wat zelfrespect achter te latenI’m trying to leave some self-respectHoe je het ook zegtAny way you say itOnze achteruitgang gaat doorOur decline goes onMaar je trots wil er geen aandacht aan schenkenBut your pride won’t heed itHet is hetzelfde oude liedjeIt’s the same old song
Ik geloof je nietI don’t believe you
Ik geloof je nietI don’t believe you
Ik niet, ik geloof niet in jouI don’t, I don’t believe in you
En de manier waarop je het speeltAnd the way you play itIs zoals jij wiltIs the way you wantHoe je het ook zingtAny way you sing itHet is hetzelfde oude liedjeIt’s the same old song
Ik geloof je nietI don’t believe you
Ik geloof je nietI don’t believe you
Ik geloof je nietI don’t believe you
Ik geloof je nietI don’t believe you
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥