web analytics
11:11 Dubbele getallen
EgypteRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Wetenschappers hebben in 6000 v.Chr. Bewijs gevonden in Egypte van hoogontwikkelde wezens

Onopgeloste mysteries Er zijn veel onopgeloste mysteries die verband houden met het oude Egypte, maar misschien is het grootste raadsel voor archeologen, wetenschappers en onderzoekers altijd geweest: “Hoe is zo’n prehistorisch ras van jager-verzamelaars zo geavanceerd geworden in astrofysica, techniek, geneeskunde en de kunsten in slechts 1600 jaar?” Normaal gesproken duurt het tienduizenden jaren voordat een prehistorische soort evolueert naar een staat van bewustzijn die hen in staat zou stellen vaardigheden zoals lezen en schrijven te ontwikkelen, laat staan ​​het vermogen om massieve structuren te bouwen zoals de piramides van Gizeh of de Grote Sfinx. Dus hoe komt het dat de prehistorische Egyptenaren een of twee tijdperken “overslaan” om heersers van de Oude Wereld te worden, tot het punt dat ze handelsroutes hadden aangelegd en een vorm van terra-forma beoefenden — de woestijnen irrigeren met het water van de Nijl om weelderige, vruchtbare landbouwgrond te creëren.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥