web analytics
...
Dieren

Sad mom ask rescuers to save her puppies in the pipe

Echt zielig, moederhond in de kou met pups…

Pfffffff

Northeast Animal Rescue kreeg een telefoontje over een zwerfhond bij een viaduct. Soms verscheen ze langs de weg en verwachtte ze eten van voorbijgangers. We haastten ons er onmiddellijk naar toe en vonden haar, die een zogende moeder bleek te zijn. De taak werd een gezin redden. We hebben geprobeerd haar zorgen weg te nemen, zodat we de puppy’s snel konden vinden. Ondanks aarzeling leek ze onze hulp te willen. Uiteindelijk besloot ze op ons te vertrouwen en leidde ons naar haar baby die zich verstopte in een duikerpijp. Vijf puppy’s zijn gered met hun moeder. Moeder en baby’s leven nu een stabiel leven, maar er zijn nog steeds veel moeders en baby’s die hulp nodig hebben. Deel en abonneer ons kanaal. Bedankt voor uw steun aan ons reddingswerk. Bijdrage:https://www.northeastanimalrescue.com…

Lees ook:   Putin en de pup

Gerelateerde artikelen

Back to top button