web analytics
...
Chemtrails / Geo-engineering / HAARP / CERNPolitiek-Elite

CO₂ debat als afleiding van weermanipulatie door het leger

Als een gebedsmolen wordt de klimaatverandering als gevolg van de stijgende CO2-waarden officieel door de autoriteiten verantwoordelijk gesteld voor de toenemende weerchaos. Kritische stemmen worden categorisch en zonder onderscheid gebrandmerkt als klimaatontkenners. Maar is CO2 echt vooral verantwoordelijk voor weerrampen zoals droogtes en overstromingen? Kla.tv begint een interessante zoektocht naar sporen in de archieven van radio en televisie. CO₂-debat als afleiding van weermanipulatie door het leger Dag in dag uit brengen de pers, de radio en de televisie verslag uit over de fatale gevolgen van de wereldwijde klimaatverandering als gevolg van CO₂. De antwoorden op de scenario’s zijn een massale verhoging van de belastingen, regulering van de economie, lucratieve handel in CO₂-certificaten, beperkingen en voorschriften ten koste van de bevolking. Kritische stemmen worden als klimaatontkenners categorisch en ongedifferentieerd afgestraft.

Maar bij nader onderzoek blijkt dat de zogenaamde klimaatontkenners vaak alleen vragen hebben bij de officiële versie van CO₂ als veroorzaker van weerrampen zoals droogtes, overstromingen, stormen, onweer, etc. Kla.tv gaat op een interessante zoektocht naar sporen van misschien heel andere oorzaken voor de toenemende weerchaos. Op het net staan veel ooggetuigenverslagen over het vernevelen van stoffen in de atmosfeer of krachtige antennesystemen die worden gebruikt om het weer te manipuleren.

Deze worden van officiële zijde complottheoriën genoemd. Omdat de overvloed aan informatie niet langer kan worden onderdrukt, worden ze steeds vaker in beperkte mate toegegeven of als noodzakelijk voorgesteld om klimaatverandering te voorkomen. In dit programma laat Kla.tv officiële stemmen van radio en televisie aan het woord, waarvan sommige al van jaren geleden zijn. We beginnen met het zoeken naar sporen: 1. Op 14 maart 2019 zei de Zwitserse minister van Milieu Simonetta Sommaruga in een interview aan de zijlijn van de 4e Klimaatconferentie van de Verenigde Naties het volgende: Simonetta Sommaruga: “Ja, Zwitserland heeft geprobeerd het onderwerp geo-engineering, dat wil zeggen het vernevelen van deeltjes in de atmosfeer, op tafel te leggen, dat er informatie wordt verzameld, dat er naar kansen en risico’s wordt gekeken. … Dit zijn testen die gedaan worden zonder dat men er trouwens de gevolgen van kent.

Lees ook:   Ontslagen dankzij facebook post

Het onderwerp is te belangrijk en mogelijk te problematisch voor ons om gewoon de andere kant op te kijken.” Mevrouw Sommaruga spreekt hier over testen om deeltjes in de atmosfeer te vernevelen. Maar zijn deze testen nieuw en zijn ze bij wijze van spreken in het beginstadium kleinschalig? 2. Al op 14 januari 2009 maakte meteoroloog Gunther Tiersch enkele geïrriteerde opmerkingen toen hij het weerbericht op de Duitse televisiezender ZDF presenteerde: Gunther Tiersch legt het weer op de weerkaart uit – letterlijk: “En dan hebben we hier iets wat we niet kunnen identificeren als sneeuw of regen, hier in het westen zijn deze kronkellijnen, waarschijnlijk hebben, militaire vliegtuigen dat in de middag over de Noordzee naar buiten gebracht, op een hoogte van 5-6 kilometer.

Heeft zo niets te maken met het weer…” Kort daarna interviewt ZDF de deskundige Karsten Brandt van de weerdienst naar aanleiding van talrijke vragen van kijkers over dit weerbericht. Hier de sterk ingekorte versie in de oorspronkelijke bewoordingen: “Een fenomeen dat Karsten Brandt van de weerdienst verdorie goed kent. Meteorologen merkten in 2005 voor het eerst zulke vreemde spookwolken op. Ook oorlogsschepen camoufleren zich met zulke kunstmatige wolken. Antiradarsneeuw (las in: kunstmatige wolken, waarmee bijvoorbeeld radarapparatuur wordt verstoord) werd al in de 2e wereldoorlog ontwikkeld. Waren ze destijds nog gemaakt van tinfolie, tegenwoordig zijn het glasvezels die met aluminium zijn bewerkt. Ze hebben een lengte van 15 tot 25 mm en een diameter van ca. 100 micrometer. Als de draden half zo groot zijn als de golflengte van de radar, komen er valse echo’s. …

Lees ook:   Hoe snel brandt de Notre Dame?

Gerelateerde artikelen

Back to top button