web analytics

Enorm moederschip boven de aarde gevangen op ISS livestream – ANUNNAKI? 👽

Een gebruiker van NASA-apps die zich toelegt op het regelmatig volgen van live-uitzendingen van ISS-camera’s, kon op 9 juni 2021 met zijn smartphone opnemen wat een enorm moederschip in de baan van de aarde lijkt te zijn, weergegeven op een groot scherm in zijn huis. Een vreemd V-vormig object dat boven de aarde zweeft en eruitziet als een gouden ruimteschip dankzij het licht en zijn vreemde kleuren. Bovendien kunnen we in de video tientallen lichtgevende bollen zien die vanaf de aarde lijken op te stijgen en het immense ruimtevaartuig binnengaan dat zeker op hen wachtte. Als deze video echt is, zou die vreemde UFO dan een moederschip van de Anunnaki kunnen zijn?

Lees ook:   Is de ware geschiedenis van de wereld voor ons verborgen

Gerelateerde artikelen

Back to top button