web analytics
...
BuitenaardsRH Negatief - Anunnaki - Geloof

Enorm moederschip boven de aarde gevangen op ISS livestream – ANUNNAKI? 👽

Een gebruiker van NASA-apps die zich toelegt op het regelmatig volgen van live-uitzendingen van ISS-camera’s, kon op 9 juni 2021 met zijn smartphone opnemen wat een enorm moederschip in de baan van de aarde lijkt te zijn, weergegeven op een groot scherm in zijn huis. Een vreemd V-vormig object dat boven de aarde zweeft en eruitziet als een gouden ruimteschip dankzij het licht en zijn vreemde kleuren. Bovendien kunnen we in de video tientallen lichtgevende bollen zien die vanaf de aarde lijken op te stijgen en het immense ruimtevaartuig binnengaan dat zeker op hen wachtte. Als deze video echt is, zou die vreemde UFO dan een moederschip van de Anunnaki kunnen zijn?

Lees ook:   Ancient Aliens: Nazis in the Arctic (Seizoen 11, Aflevering 1)

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept