Aliens genezen leukemie?

Aliens genezen leukemie?

34-jarige jarige Brandt Greta uit Berlijn zegt, dat een ruimteschip haar genas van een dodelijke bloedziekte.

ET heeft niet alleen mijn leven gered, maar ook het leven van mijn kind. Toen ze zwanger was, voordat ze ontvoerd werd door buitenaardse wezens, staken artsen hopeloos hun hand op en zeiden dat er geen manier was om haar nog te helpen. Maar deze vreemde wezens wisten wat te doen. Ze gebruikten vreemde stralen en gereedschappen die haar redden.

Haar woorden zijn moeilijk om te geloven. Echter, er verschijnt telkens opnieuw, weer een verhaal over ontvoeringen door buitenaardse wezens.
De arts van Greta, echter bevestigd dat deze vrouw leed aan leukemie in het laatste stadium en er was geen manier om haar nog te genezen van de ziekte.
Er zijn echter geen medische bewijzen in haar geval beschikbaarop de vraag of Brandt werd genezen door medische hulp.

Greta zegt verder er vier buitenaardsen waren om een pijnloze procedure uit te voeren, voordat ze terugkeerde naar de aarde. Ze ontdekte dat ze leukemie had, in december vorig jaar, toen ze zwanger was. Op een dag, terwijl ze in haar auto zat, kwamen er twee vreemde mannen met lange neuzen naar haar toe. Ze keken haar in de ogen. Greta ging in op hun commando’s hen te volgen.
Het was een paar kilometer van haar huis, om naar het ruimteschip te gaan. Ze meldt dat ze in een donkere kamer gingen om haar op een tafel te leggen. Na verloop van tijd verloor ze het bewustzijn van angst.Toen ze weer bijkwam herinnert Greta dat zij op de binnenplaats van haar huis lag. Dit alles gebeurde binnen 5 uur.

Het enige bewijs van wat er met haar gebeurd is, was een klein spoor van een naald op de rechter schouder.

Gerelateerde Berichten