web analytics
11:11 Dubbele getallen
Bizar & Humor

De HSP man

BEDAZZLED Clip – “Sensitive” (2000) Brendan Fraser PLOT: Wanhopig op zoek naar de genegenheid van een mooie collega, sluit Elliot (Brendan Fraser) een deal met de duivel (Elizabeth Hurley) — een bloedmooie vrouw met een gevoel voor humor. In ruil voor Elliot’s ziel zal ze hem 7 wensen vervullen. Maar bij elke wens krijgt hij meer dan waar hij om vroeg. Releasedatum: 20 oktober 2000 (VS) Regisseur: Harold Ramis CAST: Brendan Fraser, Elizabeth Hurley, Frances O’Connor

Lees ook:   Lekkere wenkbrauwen! :+)
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien