web analytics
11:11 Dubbele getallen
Bizar & HumorPolitiek-Elite

Zwitserse staatsburgers die deze winter hun huis oververhitten, riskeren 3 jaar gevangenisstraf

Zwitserland: Nieuwe wetgeving om de energievoorziening van het land te behouden, maakt het verwarmen van huizen tot meer dan 19°C onwettig in het geval van een energietekort. Bovendien mag warm water niet worden verwarmd tot meer dan 60ºF en zijn draagbare elektrische kachels, sauna’s en verwarmde zwembaden verboden.

 Mensen die de nieuwe verwarmingsregels overtreden, riskeren boetes van 3.000 Zwitserse frank en tot drie jaar gevangenisstraf. De Franse econoom Charles Gave zei dat veel mensen het verhaal niet geloven dat alleen Vladimir Poetin verantwoordelijk is voor de crisis. “De afgelopen 15 jaar zijn onze Europese leiders in een klimaatgekte terechtgekomen en hebben ze magische spiegels en windmolens als oplossing gepromoot. Het werkt niet. Deze oplossingen vragen dezelfde capaciteit in gascentrales.”

Nadat de Zwitsers en Finnen zich bij de Duitsers, Oostenrijkers en Zweden voegden om hun energieleveranciers te redden, die worden geconfronteerd met biljoenen aan margestortingen; nieuwe wetgeving met betrekking tot de energievoorziening van Zwitserland zal het verwarmen van huizen tot meer dan 19°C onwettig maken in het geval van een energietekort.

Bovendien mag warm water niet worden verwarmd tot meer dan 60 graden en zijn draagbare elektrische kachels, sauna’s en verwarmde zwembaden verboden.

Thomas Brooke van Remix News meldt dat Zwitserse burgers die de nieuwe verwarmingsregels van het land hebben overtreden, die deze winter het verwarmen van huizen boven 19°C verbieden, een dagelijkse boete tot 3.000 Zwitserse frank en tot drie jaar gevangenisstraf kunnen krijgen.

Lees ook eens:  Hoe jeugdzorg een kind verminkt voor het leven

Noteren,de Wereldgezondheidsorganisatie heeft lang geoordeeld dat een temperatuur niet kouder dan 20°C wordt aanbevolen voor kinderen, ouderen en mensen met bestaande gezondheidsproblemen.
Markus Spörndli, een woordvoerder van het Zwitserse ministerie van Economische Zaken (DEF), legde uit dat “inbreuken op de wet op de bevoorrading van het land altijd misdrijven zijn, zelfs […] misdaden, en ambtshalve moeten worden vervolgd door de kantons.”

De boete die moet worden opgelegd aan consumenten die de nieuwe energiewetten overtreden, zal variëren van 30 frank tot een maximum van 3.000 frank per dag, zei Spörndli. de dader.
Bovendien kunnen consumenten bij opzettelijke schendingen van de overheidsrichtlijnen tot drie jaar gevangenisstraf krijgen, iets wat de regering hoopt te vermijden, zegt Spörndli.

“De ontwerpverordeningen zijn voornamelijk gebaseerd op het feit dat de overgrote meerderheid van de bevolking de wetten respecteert” , voegde hij eraan toe.

Minister van Economische Zaken, Guy Parmelin, vertelde afgelopen woensdag op een persconferentie in de Federale Raad dat Zwitserland “geen politiestaat” is, maar het is duidelijk, zoals gemeld door het Zwitserse nieuwsblad Blick, dat er steekproefsgewijze controles kunnen worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat mensen zich aan de regels houden. de regels.

Zwitserse kantons hebben nu tot 22 september de tijd om de voorstellen te bespreken en na te gaan hoe ze kunnen worden gehandhaafd. Sommige ambtenaren zijn bezorgd dat ze overspoeld kunnen worden met klachten van burgers van nieuwsgierige buren.
Lees hier het volledige artikel…

Lees ook eens:  Omtzigt legt uit hoe mensen worden OPGELICHT door energie-bedrijven!

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥