web analytics
11:11 Dubbele getallen
Bizar & HumorCorona & VirussenPolitiek-Elite

Dood of levend gevaccineerden zenden een Bluetooth-signaal uit

Uit een veldonderzoek met meerdere gevaccineerde mensen bleek dat ze een onbekend MAC-adres hadden waarmee een compleet onbekende app blijkbaar verbinding kon maken. Zelfs op begraafplaatsen sturen de overledenen nog steeds dit Bluetooth-adres… De volgende artsen en wetenschappers doen sinds mei 2021 mee aan dit onderzoek: dr hc Manuel Aparicio Alonso, Global President van Comusav dr Pedro Chavez Zavala, voorzitter van Comusav in Mexico dr hc Andreas Ludwig Kalcker, erelid van Comusav dr PhD Pablo Campra Cybersecurity-expert Diego Barrientos Zenden gevaccineerde mensen een Bluetooth-signaal uit? Het onderzoek werd uitgevoerd op een afgelegen locatie met verschillende gevaccineerde proefpersonen om te voorkomen dat ze werden beïnvloed of geïrriteerd door omringende Bluetooth-signalen.

dr Kalcker was erg sceptisch toen hij bij Comusav kwam . Hij kon zich niet voorstellen dat gevaccineerde mensen ineens een MAC- of Bluetooth-adres zouden moeten sturen. Maar hij sloot zich aan bij Compusav om zijn scepsis te bevestigen of te weerleggen. Hij was nieuwsgierig en eiste de optimale onderzoeksomstandigheden om dit onderzoek correct uit te voeren. dr Zavala legt in de inmiddels beroemde Compusav-documentaire uit dat ze zich pas bewust werden van dit fenomeen toen sommige gevaccineerde mensen meldden dat hun lichaam een ​​magnetisch veld had. Er zijn meerdere video’s waarin gevaccineerde mensen laten zien dat ze sinds de vaccinatie magnetisch zijn.

Vaccins geanalyseerd door Pfizer , AstraZeneca , Moderna en Johnson&Johnson en bloedtellingen van gevaccineerde mensen toonden ook door een elektronenmicroscoop aan dat kleine, langwerpige metalen voorwerpen in het bloed als “antennes” konden worden gebruikt. (Zie de studie ” Ghost Structure in Comirnaty Vaccine ” door Klaus Retzlaff ), die ook grafeenoxide ontdekte in de beschikbare vaccins. Dit werd ook bevestigd door dr. Robert Young , die dezelfde resultaten ook vond in zijn onderzoek in januari 2022. Dezelfde inhoud werd later ontdekt in de vaccins ” Sputnik “, ” Caniso ” en ” Sinopharm “. Elke vaccindosis, ongeacht de fabrikant, bevat ten minste grafeenoxide. Grafeenoxide is normaal gesproken niet magnetisch, maar wordt magnetisch zodra het het binnenste van een lichaam binnenkomt en kan interageren met de waterstof en het water van het lichaam. Magnetisme? grafeen oxide? Microscopische antennes? nanobots? Nou, de verbinding duurde niet lang en verschillende gevaccineerde mensen werden gescand in een bos. Het bleek duidelijk dat ze een onbekend en niet-identificeerbaar MAC-adres verstuurden. Wat is een MAC-adres? Een MAC-adres ( Media Access Control ) bestaat uit een cijferblok en maakt het mogelijk om via Bluetooth verbinding te maken met dit apparaat.

Lees ook:   Welke partijen in NL stemden voor het TTIP en ISDS?

 

Vaak worden hiervoor mobiele telefoons, computers, printers, luidsprekers en vele andere apparaten gebruikt – zolang deze adressen maar kunnen worden gedecodeerd en gebruikt door een ontvangend apparaat. Deze cijferblokken van een MAC-adres verschijnen in 6 blokken, elk met twee cijfers of letters. Bijvoorbeeld: 00-1A-3F-F1-4C-C6. De eerste drie blokken geven de unieke identificatiecode van het bedrijf aan ( Organizational Unique Identifier ). De andere drie blokken tonen de netwerkinterface van de specifieke verbindingscontroller ( Network Interface Controller Specific ).

 

Na uitgebreid onderzoek konden de MAC-adressen van gevaccineerde mensen op geen enkele manier worden toegewezen aan een bedrijf en werden ze altijd als “onbekend” genoteerd. Je weet dus niet welke bedrijven zich achter deze onbekende MAC-adressen verschuilen. Ook is niet bekend welke “app” nodig zou zijn om verbinding te maken met het MAC-adres dat een gevaccineerde persoon verstuurt. Aanvankelijk kon het Bluetooth-signaal met elke mobiele telefoon worden ontvangen, of het nu Android, Windows of Apple was, maar kort daarna volgde een update voor al deze systemen en waren deze onbekende MAC-adressen ineens niet meer te ontvangen. Een vreemd toeval? Gelukkig bleken er nog enkele Bluetooth-scanner-apps voor mobiele telefoons te zijn die deze onbekende signalen nog konden weergeven. Dit omvat bijvoorbeeld de ” BLE Scanner “, die u op uw mobiele telefoon kunt downloaden en vervolgens alle MAC-adressen voor de Bluetooth-verbinding in uw regio kunt laten weergeven. Gedetecteerd op gevaccineerd MAC-adres Cybersecurity-expert Diego Barrientos legt uit dat deze MAC-adressen ook verschijnen als je in het bos of op een kerkhof bent en er geen actief Bluetooth-apparaat in de buurt is.

Hij ontdekte dat de MAC-adressen op de mobiele telefoon alleen door gevaccineerde mensen werden verzonden. Sommige gevaccineerden hebben zelfs meerdere wisseladressen, andere slechts één. Hij noemde ze fysieke zenders. Uit de tests bleek dat grafeenoxide automatisch elektronische toegang tot een menselijk lichaam tot stand brengt. Een deel ervan gaat naar de hersenen. Dit worden koolstofnanobuisjes genoemd. Anderen bouwen zich op onder het lichaam in de romp. Op deze manier bouwen het grafeenoxide en de CNT-nanosheets een neutrale interface op. De CNT’s fungeren dan blijkbaar als elektroden voor neurostimulatie. dr Kalcker legt uit dat het uiterst ongebruikelijk is om een ​​vaccin te maken dat nanobots en grafeenoxide bevat. Hij concludeert dus dat de vaccins die miljoenen mensen krijgen in feite helemaal geen vaccins zijn. Zo vraagt ​​dr. Kalcker , wat is dan het nut van deze “vaccinaties”. Zelfs sommige niet-gevaccineerde mensen met PCR-tests sturen signalen Een van de proefpersonen was niet gevaccineerd, maar stuurde toch een MAC-signaal uit. Hoe kon dit gebeuren? In eerste instantie was je erg verrast, maar later bleek dat deze ene persoon al meerdere PCR-testen op hem had laten doen. Er bestaat dus een vermoeden dat een deel van de PCR-tests stiekem zijn uitgerust met nanobots om in ieder geval een Bluetooth-verbinding tot stand te kunnen brengen.

Lees ook:   Manchester en Joris

 

Zulke kleine nanobots zouden ook het enige zijn dat op een teststaafje verborgen zou kunnen zijn. Interessant is dat bij de vraag naar de herkomst van deze sticks bleek dat dit geen in de handel verkrijgbare sticks zijn en dat artsen hun eigen sticks niet mogen gebruiken, maar deze apart moeten bestellen voor de PCR-testen. Deze teststaafjes worden vervolgens in folie gewikkeld en verzonden naar testlaboratoria, artsen en andere instanties. De meeste teststaafjes worden blijkbaar gemaakt in Chinese fabrieken. De overledene stuurt ook een Bluetooth-signaal de dr Pedro Zavala nam de moeite om een ​​begraafplaats te bezoeken. Hij hield een oogje in het zeil voor verse graven waar recentelijk iemand was begraven. De begraafplaats was helemaal leeg, niemand in de buurt en toch kreeg hij MAC-adressen van de pas overledene zodra hij naar een van de nieuwste graven ging. Op andere plaatsen en bij oudere graven op de begraafplaats kreeg hij geen MAC-adressen. Interessant genoeg bleek dat Graber pas sinds begin 2021 een Bluetooth-signaal verstuurde. Er kan dus worden aangenomen dat er pas later aan is gewerkt. Welke app om in contact te komen met gevaccineerde mensen? De interessante vraag die hier opkomt, is, wat voor soort app kan het zijn waarmee je via Bluetooth verbinding kunt maken met een gevaccineerde persoon? Tot nu toe is er geen app gedetecteerd die een verbinding tot stand had kunnen brengen, alleen met enkele Bluetooth-scanner-apps kan men zien dat gevaccineerde mensen dit MAC-signaal uitzenden, dat is alles wat tot nu toe fysiek kan worden gedetecteerd.

Lees ook:   Een VROUW als robot?

 

In hoeverre het mogelijk is om een ​​bruikbare app te reconstrueren is heel moeilijk te zeggen, want als de app of het speciale besturingssysteem niet beschikbaar is, kan niet precies worden gezegd wat er mogelijk is. Natuurlijk stel je jezelf ook de volgende vragen: Welke mogelijkheden heeft deze geheime app om in contact te komen met gevaccineerde mensen? Hoe kunnen het zenuwstelsel, de hersenen, het hart, de emoties en de stemmingen worden beïnvloed? Kan de geheime app een uitschakeling bedienen, oftewel een uitschakelaar die dan het hele zenuwstelsel kortsluit en je dan gewoon dood neervalt?

 

Maatregelen om het verzonden MAC-adres te neutraliseren Er zijn verschillende maatregelen genomen om te proberen het uitzenden van het MAC-adressignaal te stoppen, dwz dat de gevaccineerde persoon dit signaal niet meer uitzendt. Hier zijn al sterke magneten en EMP-impulsen gebruikt. Deze laatste zijn apparaten die een elektrische impuls afgeven en alle apparaten in een bepaald gebied vernietigen en dan niet meer bruikbaar zijn. Helaas werkten de magneten niet. De verzending van een MAC-adres bleef bestaan. Echter, bij toepassing van een EMP-puls verdween het signaal van de gevaccineerde persoon… maar helaas slechts voor enkele seconden. Daarna ontstond vaak een nieuw adres of verscheen het oude weer.

Succes duurde slechts enkele seconden en voor anderen minuten. Daarom wordt er momenteel onderzoek gedaan door verschillende wetenschappers. Anderen daarentegen zweren bij afleiding van vaccinaties met CDL, paardenbloem, mariadistel en andere hulpmiddelen.

 

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken