web analytics
11:11 Dubbele getallen

Extra uitnodigingen voor kwetsbaren omdat er niemand nog een prikje des doods wil

https://www.ad.nl/binnenland/kwart-miljoen-kwetsbaren-extra-uitgenodigd-voor-vaccinatie-vanwege-lege-prikstraten~a656c08a/

Kwart miljoen kwetsbaren extra uitgenodigd voor vaccinatie vanwege lege prikstraten

Er ploffen deze week 250.000 uitnodigingen extra in de bus, omdat de prikstraten te leeg zijn en er te weinig afspraken zijn ingepland. In totaal ontvangen een miljoen mensen met een kwetsbare gezondheid deze week een uitnodiging voor een coronaprik. Het gaat om mensen met een medische indicatie die bijvoorbeeld suikerziekte of problemen aan hart, longen of nieren hebben.

(Lijkt me dat je dan nog voorzichtiger bent met je gezondheid…—–of juist niet¿…en daarom werden velen van die mensen ziek ofzo??????? Je gaat je lichaam toch niet vervuilen met vaccin rotzooi als je het niet nodig hebt?
Gezond eten en leven mensen aub!! Denk na!)

Gelukkig zijn er nog slimme Nederlanders over, die de prik niet gaan nemen!
Pfieuwwwww!

 

Lees ook:   Joe Biden die meisjes betast op een vreemde wijze
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button