web analytics

Ongelukken zijn niet toevallig

Ongelukken zijn niet toevallig: 11 gevallen van ongewone sterfgevallen van mensen, alsof ze uit de film “Destination” zijn gehaald

Je weet nooit op welk moment de dood je zal inhalen. Iemand sterft in zijn slaap in bed, iemand sterft in de strijd, en iemand sterft op zo’n vreemde manier dat hun dood nog lang in de annalen van de geschiedenis blijft staan.

We hopen allemaal vooral een stille en vreedzame dood te sterven, omringd door onze dierbaren.

Inderdaad, hoewel we in feite niet de mogelijkheid hebben om de plaats en het tijdstip van onze dood te kiezen, is het moeilijk voor ons om ons onze dood voor te stellen door een koe of hond die uit de lucht is gevallen. Maar mensen sterven van tijd tot tijd op de meest bizarre en onbegrijpelijke manieren.

Hier is een lijst met 11 onvoorstelbare manieren hoe sommige mensen stierven, dat leek te zijn ontleend aan de horrorfilm “Destination”.

3cab1c531ac2a7cbbcb20de691431b74 via Angel-Wings

1. Dood door straling bij diefstal

 

In september 1987 ontdekten twee dieven een lichtgevende substantie in gestolen apparatuur uit een verlaten ziekenhuis. Ze raakten deze substantie met hun handen aan, lieten het aan vrienden en familie zien en een keer werd het zelfs door een kind ingeslikt.

Dit leidde tot de dood van vier mensen, omdat de mysterieuze stof radioactief was.

In 1985 vergat het IGR – Instituut voor Radiotherapie in Goiânia, Brazilië, een teletherapie-eenheid in een kantoor toen hij naar een nieuwe locatie verhuisde. De verlaten site was een controversieel bezit en hierdoor kon de eigenaar van het instituut de apparatuur, die het radioactieve materiaal cesium-137 bevatte, niet op tijd ophalen.

Op 13 september 1987 gingen twee dieven, Wagner Mota Pereira en Roberto dos Santos Alves, een onbewaakte faciliteit binnen op zoek naar non-ferrometalen die voor geld aan verzamelaars konden worden overhandigd.

Ze vonden hetzelfde apparaat in een van de kantoren en brachten het naar hun huis.

De volgende dag werd Pereira ziek met diarree, oedeem van de ledematen en ernstige hoofdpijn. Maar hij bracht deze aandoeningen niet in verband met het ontdekte apparaat en begon het al snel te demonteren.

Binnenin vond hij een capsule die een soort blauwachtige, lichtgevende substantie bevatte.

Op 18 september werden de componenten van het apparaat verkocht aan de eigenaar van de stortplaats, Dewair Alves Ferreira. Het blauwe licht van de capsule trok zijn aandacht, hij haalde de capsule eruit en liet hem aan zijn familie en vrienden zien. Broeder Dewair bracht een mysterieuze lichtgevende substantie mee naar huis. Daar interesseerde het zijn 6-jarige dochter, Leide das Neves Ferreira, die haar lichaam ermee beschilderde en vervolgens de substantie op de boterham die ze at, strooide.

Vervolgens stierf het meisje, net als drie andere mensen – de 18-jarige Alves de Sousa, die op de stortplaats werkte en het apparaat aanraakte, Gabriela Maria Ferreira, de vrouw van Devair Ferreira, en Israel Baptista dos Santos, die voor Devair Ferreira werkte ze raakten de substantie met hun handen aan.

 

2. Dubbele elektrische schok

61a096464bc619c7652887d3dff5c471 via Angel-Wings

In 1991 gleed een vrouw op het platteland van Thailand per ongeluk uit in de modder, ze greep een stroomdraad en stierf aan een elektrische schok.

Later toen haar zus de buren liet zien hoe het ongeluk was gebeurd, gleed ook zij uit in de modder, greep dezelfde stroomdraad en stierf.

Yuket Payne, 57, werd geëlektrocuteerd in Angthong, 100 kilometer ten noorden van Bangkok.

Ze liep rond op haar boerderij toen ze uitgleed over een koeienvlaai. Om overeind te blijven, greep ze de stroomdraad, die tot haar dood leidde. Na de begrafenis van Payne besloot haar 52-jarige zus Yuket Pan de buren te laten zien hoe de tragedie zich voltrok. Tijdens de demonstratie gleed ze uit in de modder, hield zich vast aan dezelfde stroomdraad en werd geëlektrocuteerd.

 

3. De dood brengt slachtoffers in verwarring

a89a7dd8557f58fcd124ee2b8a595abc via Angel-Wings

Zangeres Lisa Lopez was betrokken bij een auto-ongeluk waarbij de tienjarige Byron Lopez omkwam.

Ze rouwde om de jongen en vond dat de dood eigenlijk en misschien een fout had gemaakt vanwege hun vergelijkbare achternaam, en dat zij in dit geval had moeten sterven, niet het kind. Twee weken later stierf ze bij een ander auto-ongeluk.

Op 25 april 2002 stierf rapzangeres Lisa Nicole Lopez bij een auto-ongeluk in La Ceiba, Honduras. Ze reed in haar gehuurde Mitsubishi Montero toen haar SUV kantelde nadat ze uitweek om een ​​aanrijding met een vrachtwagen te voorkomen, en toen meteen rechtsaf sloeg om de auto te ontwijken. Ze werd uit het raam gegooid en was op slag dood. De momenten die tot het ongeval hebben geleid, zijn vastgelegd met een videorecorder.

Ongeveer twee weken voor haar dood was Lopez betrokken bij een ander auto-ongeluk waarbij Byron Lopez, een tienjarige Hondurese jongen, omkwam. Hoewel haar geen verwijt ten laste werd gelegd, zorgde ze voor zijn begrafenis en kocht ze zelfs een kist voor het overleden kind. Vreemd genoeg zei ze vaak dat ze het gevoel had dat er iets haar volgde voor het ongeval.

Lees ook:   Flufje en humor he talks

Dit iets zou haar vermoorden, maar had per ongeluk de jongen vermoord, aangezien hij dezelfde achternaam had – Lopez.

 

4. Gevangen in koud water

ce4f8f22d975575f05e2d6867c185bef via Angel-Wings

In de nacht van 24 september 2017 zat Elizabeth Isherwood vast in een droogkast nadat een deurknop in haar hand brak. Toen ze probeerde te ontsnappen, brak ze door de muur, brak ze de pijp en uit de gebroken pijp stroomde koud water op Isherwood. Ze stierf al snel aan onderkoeling.

Op 23 september 2017 ging de 60-jarige Elizabeth Isherwood op bezoek bij de Plas Talgarth Country Club. ’s Nachts verliet ze de badkamer en liep ze naar de slaapkamer, liep ze de verkeerde kant op en ging de droogkast binnen. De kastdeur sloeg achter haar dicht. Toen de vrouw de deur probeerde te openen, brak de deurknop, waardoor ze binnen opgesloten bleef. Terwijl ze probeerde te ontsnappen, begon de vrouw de houten zijmuur af te breken. Op een gegeven moment raakte ze een pijp aan waar koud water doorheen stroomde, en water onder sterke druk stroomde hierna over de vrouw. Ze bevond zich in een kleine ruimte die zich snel vulde met ijskoud water.

En hoewel de druk van het water snel afnam en het door de scheuren stroomde, was dit genoeg om onherstelbare schade aan het lichaam van Isherwood te veroorzaken. Een week later vond het hotelpersoneel haar dood in de droogkast en bleek dat ze stierf aan onderkoeling.

 

 

5. Gevallen koe

f6b0d25da81c5ac71b5f60d6c017fe03 via Angel-Wings

In juli 2013 werd de 45-jarige João Maria de Sousa verpletterd door een koe van 3.000 pond toen deze door het dak van zijn huis viel en op zijn bed belandde.

João Maria de Sousa sliep in zijn bed in zijn huis in Caratinga, Brazilië, toen het dak van zijn slaapkamer instortte en een koe op hem landde. De koe graasde achter het huis, maar op een gegeven moment klom ze op de een of andere manier op het dak van het huis en begon erover te dwalen tot het dunne tinnen dak onder haar gewicht brak.

 

Toen de koe door het dak viel, viel de koe op de man, maar doodde hem niet, maar brak alleen zijn been, zoals het toen leek voor de boerenfamilie.

De gewonde, kreunende man werd uit bed gesleurd en naar het ziekenhuis gebracht, waar doktoren ontdekten dat zijn inwendige organen onherstelbaar waren beschadigd. De boer stierf al snel aan interne verwondingen.

 

 

6. Drie mensen stierven door een poedel

bcb67da017d44e289f36d9ed1be530f5 via Angel-Wings

Op 21 oktober 1998 viel een poedel van een balkon op de 13e verdieping, waarbij drie mensen omkwamen.

Marta Espina werd gedood toen een poedel op haar landde, Edith Sola werd aangereden door een bus terwijl ze naar het incident keek, en een niet-geïdentificeerde man die getuige was van beide incidenten kreeg een hartaanval door de aanblik die hij zag.

 

Een poedel genaamd Kachi viel van het balkon van het familiehuis Montaya op de 13e verdieping en belandde direct op het hoofd van de 75-jarige Mart Espinu. Beiden stierven ter plaatse.

Al snel voegde Edith Sola zich bij de menigte toeschouwers die zich rond de scène had verzameld. Ze stond midden op straat aan de rand van de menigte en was zo meegesleept door het incident dat ze de passerende bus niet opmerkte, die haar raakte en haar onmiddellijk doodde.

Als laatste schakel in deze fatale reeks gebeurtenissen was de man getuige van zoveel doden en kreeg een hartaanval.

Hij werd afgevoerd in een ambulance, maar stierf voordat hij het ziekenhuis bereikte.

 

7. Dood door de tand van een verslagen vijand

9724e19589d99740c6a0cf60f99f6df7 via Angel-Wings

In 892 versloeg en onthoofde Sigurd de Machtige, de leider van de Vikingen die het noorden van Schotland veroverden, de plaatselijke heerser, Mael Brigte the Fanged.

Als teken van zijn overwinning bond Sigurd het afgehakte hoofd van Brigte vast aan het zadel van zijn paard. Terwijl hij naar huis reed, krabde de uitstekende tand van de dode man aan zijn been, veroorzaakte een infectie en doodde hem.

Sigurd the Mighty, de Noorse heerser van de Orkney-eilanden, riep Mael Brigte the Fanged op om ten strijde te trekken en er werd besloten dat elke zijde 40 man zou bevechten. Sigurd de Machtige brak echter de regel en marcheerde met 80 krijgers het slagveld op. Mael Brigte was in de minderheid en werd uiteindelijk verslagen. Volgens de frequente gebruiken van de Vikingen uit die tijd, werd het hoofd van een verslagen vijand gescheiden van het lichaam en vastgebonden aan het zadel van de zegevierende krijger. Sigurd bond het hoofd van Mael Brigte vast aan zijn zadel en reed naar huis.

Lees ook:   For Saudi Women's Rights

Het hoofd bungelde op zijn zij, heel dicht bij Sigurd’s been. Op een gegeven moment, misschien als een teken van wraak, schampte de uitstekende grote voortand van Mael Brigte (waaraan hij zijn bijnaam Fanged kreeg) Sigurd’s been en  hij krabde eraan en het was bloederig. De resulterende wond raakte hierna ontstoken en geïnfecteerd, en spoedig stierf Sigurd de Machtige.

 

 

 

8. Snijdt zijn eigen keel in een droom

e98f6c9beec19e26752953f68ede415c via Angel-Wings

Thornton Jones werd wakker en merkte dat zijn keel werd doorgesneden. Hij schreeuwde om vergeving en slaagde er zelfs in te schrijven: “Ik droomde dat ik dit deed. Ik werd wakker om te begrijpen dat het waar was” voordat hij stierf.

In 1924 sneed Thornton Jones, een advocaat uit Bangor, Engeland, zijn keel door in zijn slaap. Toen hij wakker werd, realiseerde hij zich de situatie en vroeg hij zijn vrouw en zoon om vergeving. Toen gaf hij aan hem papier en een potlood te brengen en schreef: ‘Ik heb gedroomd dat ik dit deed. Ik werd wakker en realiseerde me dat het waar was.’ Jones stierf 80 minuten later. Uit het onderzoek bleek dat de man daadwerkelijk zijn keel doorsneed met een mes toen hij in een droom was. De ongelooflijke situatie werd bewezen door het onderzoek met het vonnis “zelfmoord in een staat van tijdelijke waanzin”.

 

 

 

9. Verleid het lot niet

Een advocaat uit Toronto wierp zich door een glazen raam om aan een groep studenten te bewijzen dat het glas niet brak.

 

 

303d471cab9a07ef7c2708b526a794a5 via Angel-Wings

Het frame gaf mee en hij viel dood vanaf de 24e verdieping.

Gary Hoy was ervan overtuigd dat het glas van kantoorramen meestal zo sterk is dat ze niet kunnen breken doordat het lichaam van een persoon erop stapelt. Regelmatig voerde hij een soortgelijke truc uit om de duurzaamheid van ramen in kantoorgebouwen voor toeschouwers te bewijzen. Op 9 juli 1993 vergezelde hij een groep rechtenstudenten toen hij besloot nogmaals de sterkte van de ramen te bewijzen. Nadat hij de truc met succes had voltooid, besloot hij het voor de duidelijkheid een tweede keer te demonstreren. Op dat moment zaten Hoi en de studenten in een kantoor op de 24e verdieping van een wolkenkrabber. En Hoy rende dapper naar het raam. Maar deze keer sprong hij niet terug; het glas brak van het frame en Hoy viel eruit met het glas en viel dood toen hij viel.

 

10. Pech bij autoracen

25782aaab0b0730f18aa9b63f9703967 via Angel-Wings

 

Een man genaamd Frederic Jansen Van Vouren rende tijdens de Zuid-Afrikaanse Grand Prix van 1977 het Formule 1-circuit op om een ​​in brand gestoken raceauto te blussen. Onderweg werd hij geraakt door een andere raceauto en de brandblusser die hij bij zich had vloog naar buiten en raakte de bestuurder. Beiden stierven op slag.

 

Op 5 maart 1977, tijdens de Grand Prix van Zuid-Afrika, vloog de auto van de racer Renzo Zorzi in brand. Om het vuur te blussen staken twee maarschalken, William Bill en Frederick Jansen van Vouren, de weg over naar de brandende auto. Tegelijkertijd reden de piloten Hans-Joachim Stuck en Tom Price met hun auto’s de baan op. Om te voorkomen dat hij beide marshals zou raken, draaide Stuck de auto naar rechts en miste Bill slechts een paar millimeter. Price kon echter niet zo snel reageren als Stuck. Zijn race-Shadow DN8 sloeg de 19-jarige Frederick Jansen van Vouren neer met een snelheid van 300 km / u. De klap wierp Jansen van Vouren de lucht in en doodde hem ter plekke. De brandblusser die hij bij zich had, sloeg in de helm van Price en doodde hem onmiddellijk. Het lichaam van Frederick Jansen van Vouren was zo zwaar verminkt dat de wedstrijdleider alle wedstrijdleiders moest bellen om de vermiste persoon te identificeren.

 

 

 

11. Gedood bij een poging de apen aan te vallen

8. Surinder Singh Bajwa | Famous people, Punjab, People

Surinder Singh Bajwa, loco-burgemeester van Delhi, werd aangevallen door apen in zijn huis. Hij probeerde ze met een stok af te weren, maar viel van het balkon op de eerste verdieping en liep ernstig hoofdletsel op. Hij stierf de volgende dag.

Op de ochtend van 20 oktober 2007 ging de 57-jarige Surinder Sing Bajwa naar zijn balkon om de ochtendkrant op te halen toen hij werd aangevallen door een bende lokale resusapen. In een poging zichzelf te beschermen, pakte Bajwa een stok en wierp zich op de dieren. De apen ontweken hem snel en hij snelde traag naar voren, raakte de reling en viel van een hoogte van enkele meters naar beneden. Hij liep ernstig hoofd- en ruggenmergletsel op. Hij werd opgenomen op de intensive care van een plaatselijk ziekenhuis, maar zijn toestand verslechterde en hij stierf de volgende dag.

Источник: Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button