web analytics
...
Bizar & HumorGeschiedenis

Familie verdwenen – verlaten huis alles achtergelaten

Stedelijke verkenning: onaangetast verlaten landhuis in Tsjechië met alles er nog in Afgelegen en eenzaam ontdekten we een verlaten landhuis in het landelijke deel van Tsjechië. Op de laatste dag van onze roadtrip in mei 2019 waren we bezig met onderzoek naar het verdwijnen van een heel gezin.

Van de ene op de andere dag werd hier enkele jaren geleden alles gewoon achtergelaten en verdwenen de bewoners van deze grote villa in de nacht. Vandaag staat de tijd stil. Het duurde even voordat we eindelijk een ingang vonden, maar toen we binnen kwamen, gingen we meteen op zoek naar aanwijzingen.

Hoe is het mogelijk dat mensen hun huis permanent verlaten en geen waardevolle spullen of spullen met sentimentele waarde meenemen? Volg ons om te zien wat er is achtergebleven en om het verhaal van deze fascinerende maar toch heel vreemde plek te horen.

Bij 4.21 gaan ze naar binnen…

Lees ook:   Reclame mensen kun je je dat indenken?

Gerelateerde artikelen

Back to top button