...
Bizar & HumorMaatschappij & Psyche

Gescheiden mannen onthullen het moment dat ze wisten dat ze hun huwelijk moesten beëindigen

scowl | scream | black & white | movement | www.republicofyou.com.auAls een huwelijk slecht gaat, gebeurt dit meestal geleidelijk. Irritatie gevoelens nemen toe, rode vlaggen wapperen – maar zelfs als koppels huwelijkscounseling zoeken, en vooral als ze dat niet doen, kan de relatie een breekpunt bereiken, dat onmogelijke moment waarop een echtgenoot weet dat het tijd is om een ​​ verbintenis te beëindigen.

Talloze mannen hebben op Reddit het moment gedeeld waarop ze wisten dat het tijd was om hun echtgenoten om een ​​scheiding te vragen. Hoewel mensen vaak entertainment plukken aan dure scheidingen van beroemdheden, zijn de meeste van deze Redditors gewone jongens met verhalen over echt verdriet en pijn. Sommige van hun verhalen over het dieptepunt in hun huwelijk zijn verrassend, van leugens over Lexuses en vrijgevigheid van radiostations tot gemiste vakanties en portemonnees die belangrijker waren dan huisdieren.

Hoewel deze Reddit-verhalen slechts één kant van het verhaal delen, lijken deze momenten een reden voor een echtelijke scheiding.

Ze verzon een verhaal over hem om geld te winnen bij een radiostation

Mijn vrouw vertelde me op dat moment dat ze een lokaal radiostation had gebeld dat vaak de ontberingen bespreekt die militaire gezinnen doormaken, en soms $ 1.000 weggeeft aan een gezin dat hulp nodig heeft. Ze zei dat ze het radiostation had ingelicht over mijn uitzending en dat ik niet op dezelfde manier terugkwam, en over onze dochter (twee maanden te vroeg en toen nog maar 8 maanden oud) die tal van gezondheidsproblemen had.

Mijn vrouw legde me uit dat het radiostation de $ 1.000 al een paar weken niet had weggegeven, dus gingen ze ons $ 10.000 geven voor het vertellen van zo’n oprecht verhaal. Ze belde me terwijl ik aan het werk was om me te vertellen wat er was gebeurd en ik was erg opgewonden …

Ik kwam die avond thuis en … ze wees naar de zolder en zei: “Nu niet, ik ben aan de telefoon.” Dus ik ging naar boven en wachtte tot ze klaar was. Terwijl ik wachtte, hoorde ik haar dingen zeggen als: “Ja, ik kan die papieren bij je krijgen” en “Geen probleem, dat kan ik morgen klaar hebben.” Hmm. Misschien hadden ze identificatie en bewijs van mijn inzet nodig of zoiets …

Snel vooruit naar later die avond en zoals gewoonlijk had ik moeite met slapen. Ik besloot op de computer te gaan zitten en naar de podcast van de radioshow te luisteren. Na een paar zoekopdrachten vond ik het … Ze vertelde de dj’s dat ze een alleenstaande dame was die alleen woonde en dat haar zus met een marinier trouwde en dat ze een kind kregen dat Marie heette …

Ze zei verder dat Marie nu in haar hechtenis zit nadat de marineman (ik, soort van) [omkwam] in Afghanistan en de moeder (haar … alleenstaande zus zonder kinderen) [omkwam] in een autowrak, en Marie was nu de verantwoordelijkheid van mijn vrouw.

Honderden mensen belden en boden hulp aan; veel … hadden een bedrijf en wilden dingen als babyspullen aanbieden of een babykamer helemaal voor haar inrichten. Letterlijk duizenden mensen hadden dit … verzonnen verhaal aangehoord, waaronder enkele van mijn collega’s.

Het was het radiostation waarmee ze aan de lijn was en ze vroegen haar om overlijdensakten en een geboorteakte voor Marie, daarom werd ik dus weggejaagd …

Met een advocaat weet ik zeker dat ik iets kan laten veranderen. Ik heb geprobeerd om er voor een te sparen, maar het leven is niet gemakkelijk als je gedwongen wordt het vanaf de grond opnieuw op te bouwen.

Ze heeft hun hond verkocht en een handtas gekocht

Ze besloot dat onze hond haar irriteerde en verkocht hem op Craigslist, en gebruikte het geld om een ​​niet-restitueerbare portemonnee te kopen, in plaats van haar gevoelens te vermelden, zodat we een oplossing konden bedenken.

Emotie #thepowerofmusic

Ze kondigde haar zwangerschap aan – en hij wist dat het niet van hem was

Ze liet me weten dat ze zwanger was en wilde mijn toestemming om het aan al haar vriendinnen te vertellen tijdens een meidenavondje uit.

Omdat ik wist dat het onmogelijk was dat het mijn kind was, gaf ze ook onbewust toe een affaire te hebben … Het was met haar baas.

Ik met de advocaat,  hij at haar levend op in de rechtbank. Ik kreeg de primaire voogdij over ons kind dat we samen al hadden, en kindalimentatie, en een sheriff bericht dat ze mijn huis binnen 30 dagen moest verlaten.

Ik heb nooit geweten dat ze zo stom kon zijn.

Ze hebben de huwelijksquiz van Oprah niet gehaald

Ze liet me Oprah kijken en er was een quiz – een “Is je huwelijk oké of niet”.

In mijn hoofd zag ik zeven of tien items die “niet oké” waren. Ze zag er geen. We waren al in counseling geweest.

 

Ze had zijn spullen gestolen, zodat ze haar bestaansgewoonten kon voeden

Toen ze een overval op ons huis organiseerde zodat ze al mijn sh * t kon verpanden voor … geld [voor illegale middelen].

 

Hun peuter zei de naam van een andere man

Toen mijn 2-jarige leerde praten, zei hij consequent de naam van een andere kerel. Blijkbaar was hij er vanaf het moment dat ik naar mijn werk ging, tot ik thuiskwam.

Lees ook:   The Drama!!!!!!

[Ik ben nu al vijf jaar een] alleenstaande vader met primaire voogdij.

 

Ze liet hem op de luchthaven achter

We vlogen door het land voor de bruiloft van haar zus. Ze zei de hele tijd geen woord tegen me … Toen we eenmaal op onze bestemming waren geland, liepen we naar de bagageband (absolute stilte nu al enkele uren vooraf).

Bij de draaimolen pakte ik haar tas toen ze hem uit mijn hand nam en zei kalm: ‘Niemand van mijn familie weet dat je hier bent – ik heb ze gezegd dat ik alleen ben gekomen.’ Ze liep het vliegveld uit en liet me daar achter.

 

Ze dreigde zijn leven te beëindigen

Gedurende de laatste anderhalf jaar van ons huwelijk werd ze extreem psychologisch. Ze was een narcist, beheerste al mijn bewegingen, isoleerde me [en] weigerde fysiek contact.

Ik was slechts een verlengstuk van haar leven, mocht met geen enkele vrouw praten, niet met vrienden omgaan of ze negeerde me tot wel vijf dagen achter elkaar, overal dubbele maatstaven, verbale [mishandeling] en de lijst gaat verder, maar het doet pijn om erover na te denken.

De laatste druppel voor mij was toen ze dreigde mijn leven te beëindigen, omdat ik laat thuiskwam van mijn werk, ook al wist ze dat ik laat thuis zou zijn …

Dit was de tweede keer dat dit gebeurde, en ik sprak er met verschillende mensen op het werk over en zij stelden voor om te vluchten. Ik had sms’jes van de bedreigingen op mijn telefoon en nam diezelfde week contact op met een advocaat. Ze stemde ermee in om te tekenen omdat ik haar vertelde dat ik ernstige juridische stappen zou ondernemen als ze dat niet deed. Gelukkig hadden [we geen] kinderen, en het was een zuivere scheiding.

Ze kocht een Lexus die ze niet konden betalen

 

Ik was een lanskorporaal die restjes voor een salaris naar huis bracht aan een werkloze vrouw die op een dag een gloednieuwe Lexus IS 350 mee naar huis nam omdat ze ‘er een goede deal voor kreeg’.

Blijkbaar moest ik de rekening van $ 800 per maand betalen. Ik dacht niet dat het een goede deal was …

Het echte sappige deel … ik had net de ’06 Altima afbetaald die ze als inruil gebruikte.

 

Hun jonge dochter beschuldigde haar ervan excuses te maken om maar afwezig te kunnen zijn

 

Mijn vrouw was er steeds minder – ze moest vrij zijn om haar leven te leiden, uit te gaan met haar vrienden. Vaker wel dan niet belde ze me om onze dochter op te halen bij de kinderopvang, nadat ze had beloofd haar op te halen en wat meisjestijd te hebben: “Zeg haar gewoon dat ik laat aan het werk ben of dat ik me niet lekker voel.”

Ze had altijd iets beters te doen en de kinderen waren oud genoeg om beter te weten. Ik ging onze dochter op een dag ophalen, en toen ze haar naam riepen, kwam ze aangerend. Ze zag dat het niet [haar] moeder was, liet haar schouders zakken en liep langzaam naar haar toe om te vragen: ‘Wat is haar excuus deze keer?’

Dat was het breekpunt. Ik zei [mijn vrouw] dat ze eruit moest, [en] hielp zelfs haar borg te betalen om haar eruit te krijgen.

 

Ze loog tegen hun huwelijksconsulent

Ze vertelde onze huwelijksadviseur ten onrechte dat ik haar een klap had gegeven.

De week daarop ontkende ze dat ze het had gezegd en beschuldigde ze onze raadsman van liegen. Hij gaf me een ‘Je moet deze relatie verlaten’-look. Ik vatte die blik op als toestemming van een professional dat ik absoluut niet de verkeerde beslissing nam. Ik ben gescheiden en heb nooit meer achterom gekeken.

Ik vreesde terecht voor mijn veiligheid tegen het einde – niet dat ze me pijn zou doen, maar dat ze de politie of [bij een te gretige] vriend een valse beschuldiging zou uiten.

Ze negeerde de bank die hij maakte

Ik vond het heerlijk om klusjes voor haar te doen, omdat ik graag voor haar zorgde. Toen ze het niet meer opmerkte, begon het pijn te doen. Toen maakte ik op een dag een bankje voor onze hal uit barnwood – het kostte ongeveer 40 uur werk.

Ze liep die dag na het werk het huis binnen en zette haar tas erop en begon een ruzie waarbij ze me vertelde dat ze boos was omdat ze met me trouwde. Ze stormde het huis uit, greep haar tas, [en] had nooit gemerkt dat de bank er was. Ik wist het toen, maar ik denk dat ze het al wist.

 

Ze gooide hun kat naar hem omdat hij de stekker niet uit het stopcontact had gehaald

Ik ging om 6 uur ’s ochtends naar mijn werk en vergat de stekker uit het stopcontact te halen. Toen ik om 18.00 uur thuiskwam, kreeg ik de “alles wat je ooit hebt gedaan toespraak” alleen omdat ik de broodrooster in het stopcontact had gelaten.

Lees ook:   De heetste zomer ooit hoor tuurlijk

Ik vroeg haar wat ze de hele dag had gedaan waardoor ze de stekker niet zelf kon uittrekken. Nog een … toespraak. Ik zei zoiets als: ‘Gedraag je niet meer als je … moeder.’ Ze gooide de kat naar me. Een kat.

 

Hij had werkschoenen nodig en zij wilde ‘puppyvaccins’

Ik, als enige verdiener in huis, werd geweigerd om een ​​nieuw paar werklaarzen te kopen … omdat ze het geld nodig had om “vaccins voor de puppy’s te kopen”.

Ze fokte honden als hobby; Ik was een timmerman in Ohio. Mijn huidige werkschoenen waren toast – gaten in beide, geen zolen. Ik had ze nodig. Haar verhaal over het vaccin tegen puppy’s was onzin: haar hobby was honden, maar ze was een pro in het slikken van pillen. Daar had ze het geld voor nodig.

Ze beschuldigde hem ervan niet genoeg te bidden

Toen ze zei: “Je hebt niet hard genoeg gebeden en daarom heeft onze zoon kanker. Daarom slaap ik met mijn gebedspartner.”

NEWFACES | Ensaio Fotográfico | Raquel Radiske por Matheus Avlis

Ze zou nooit met hem meegaan op een sentimenteel strand

We ontmoetten elkaar en brachten de eerste zeven jaar van ons huwelijksleven door aan de westkust, en trokken toen naar het oosten. Vijf jaar later nam ik weer een baan aan de westkust, maar het was midden in het schooljaar, dus ging ik verder en woonde op mezelf totdat iedereen bij me kon komen.

Het ging al een tijdje niet zo goed tussen ons, maar ik had het haar – of zelfs mijzelf – niet duidelijk gemaakt dan vage gevoelens van ontevredenheid.

Op een weekend … besloot ik een dag te nemen en naar een van mijn favoriete steden te rijden, een stad waar ik al had gewoond lang voordat ik haar kende, een stad die we vaak hadden bezocht toen we getrouwd waren … [ik] stond op het punt om ga terug naar mijn hotel toen ik me realiseerde dat ik een bepaald strand kon bezoeken dat een speciale betekenis voor me had uit mijn eerdere leven daar.

Ik stopte bij een buurtwinkel, pakte een Grolsch zoals ik vroeger op dat strand dronk en reed naar buiten … [ik] wandelde naar een specifieke plek die ik me herinnerde, ging zitten, dronk het bier en keek uit over de oceaan . En het raakte me dat ik dat in meer dan 20 jaar niet had gedaan. Elke keer dat we het gebied zouden bezoeken, zou ik voorstellen om bij het strand te stoppen, maar ze was niet geïnteresseerd en zou altijd een veto uitspreken over het idee.

Ik ben er zeker van dat het lezen hiervan het kleinste lijkt, maar het was de katalysator voor mij om te beseffen hoe volkomen ontevreden ik was over onze relatie. Ik denk dat vanaf het moment dat ik ging zitten, ik wist dat het binnen 10 minuten voorbij was.

Hij besefte dat de vriend aan wie hij zijn hart luchtte, met zijn vrouw sliep

We hadden een proefscheiding en leefden een maand apart. Gedurende deze tijd luchtte ik … enkele van mijn frustraties af aan een van mijn beste vrienden.

Ik kwam erachter, dat hij juist met mijn vrouw achter mijn rug neukte. Ze probeerden allebei mijn emoties te manipuleren, zodat ik niets verdachts zou denken, maar … mijn intuïtie stond altijd achter me.

Vertrouw altijd op je gevoel, mensen, zelfs als je hoofd niet is waar het zou moeten zijn.

 

Ze wilde geen kerstoproep tijdens zijn inzet

Ik was op uitzending en ze schreeuwde tegen me omdat ik haar familiefeest had onderbroken toen ik met Kerstmis belde.

 

Ze heeft een reis gemaakt waarvoor hij heeft betaald – zonder hem
...decisions, decisions...

We hadden een broodnodige gezinsuitstap gepland naar Mexico, en vanwege een ruzie de week ervoor, vertelde ze me dat ze niet wilde dat ik mee op reis ging, en nam ze mijn twee dochters en haar moeder een week mee.

Ze was een moeder die thuis bleef, dus ik heb de hele reis maanden geleden betaald.

Zodra ik wist dat het vliegtuig op tijd vertrok, marcheerde ik een advocatenkantoor binnen. Ik heb haar de scheidingsbrief de dag nadat ze thuiskwamen bezorgd.

Hij wilde geen tijd met haar doorbrengen op vakantie

Toen we op familievakantie gingen en ik hoopte dat ze de hele tijd zou slapen, zodat ik plezier kon hebben met onze zoon.

Zijn vrouw zei dat ze  hem voor haar ‘genoegen had genomen’

Bij huwelijkscounseling:

Ik hou van je.

Zeggen bv.: Ik heb je gekozen.

Vreselijke verhalen, dus kijk uit met wie je omgaat en waar je verliefd op wordt.
Je weet nooit hoe iemand zich ontpopt. Ga voor lieve stabiele mensen die je waardig zijn.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button