web analytics
...
Bizar & Humor

Een enorme slang werd uit de maag van een inwoner van Rusland getrokken

Er zijn veel volksverhalen over een slang die in de mond van een persoon die op het veld slaapt, kruipt, maar als dit in werkelijkheid gebeurt, lijkt het iets surrealistisch en nep. Veel mensen, zelfs met een video, kunnen niet geloven dat dit mogelijk is.

Deze video vloog gisteren de wereld rond en veroorzaakte veel sceptische opmerkingen: “Dit is onmogelijk! Dit is nep”, “Dit is geen slang, maar een enorme parasitaire worm”, “Alleen videobewerking” enzovoort. Er werd gemeld dat in Dagestan (Rusland) een grote slang van ongeveer een meter lang tijdens het slapen in haar mond kroop. En ze was in staat om ver in de slokdarm of zelfs in de maag te glijden. Het zou in het dorp Levashi zijn gebeurd, maar het is mogelijk dat om het reptiel te verwijderen, het slachtoffer naar een ander ziekenhuis is gebracht en alles gebeurde op voorwaarde van volledige anonimiteit. Feit is dat vertegenwoordigers van het ministerie van Volksgezondheid van de republiek al hebben verklaard dat geen van de ziekenhuizen in Dagestan dit incident heeft gehad. Een speciale buis, zoals een gastroscoop, werd door de mond in de maag van de patiënt gestoken en daardoor slaagden ze erin de slang te pakken en eruit te trekken. De slang was toen blijkbaar al dood.

Bron

*mondkapje omdoet in bed*

 

Lees ook:   Fluffee...

Gerelateerde artikelen

Back to top button