...

28 januari 2022

 

Inbreker kiest verkeerde, dame van 82 slaat hem neer

Geweldig|!!!!!!!!

Murphy woont alleen en was zich afgelopen donderdag aan het klaarmaken om naar bed te gaan toen er op de voordeur werd gebonkt. Een man riep dat hij een ambulance nodig had. De vrouw vertrouwde het niet en belde de politie, de deur liet ze dicht. Toen de man dat doorhad, forceerde hij de deur.

,,Ik hoorde plots kabaal’’, doet Murphy haar verhaal in Amerikaanse media. De onverschrokken vrouw bleef ijzig kalm. Ze verstopte zich in haar huis terwijl de man rondscharrelde. Toen ging ze hem te lijf met een tafel. Het meubelstuk brak toen ze de man sloeg. De inbreker viel op de grond. ,,En vervolgens dook ik op hem.’’

Daarmee was het nog niet afgelopen voor de inbreker. Murphy pakte een fles shampoo, ‘en die spoot ik helemaal leeg in zijn gezicht’. Vervolgens ging ze de man met een bezem te lijf totdat agenten arriveerden.

‘Verkeerde huis’
De toegetakelde inbreker moest naar het ziekenhuis voor behandeling. Trotse agenten gingen met de onverschrokken Murphy op de foto en deelden dat plaatje vandaag via Twitter. ‘Spijkerhard’, noemt de politie van Rochester haar.

De vrouw die in het verleden prijzen won als bodybuildster en nog dagelijks fitnest – ze doet ‘deadlifts’ van 112,5 kilo – blijft bescheiden. „Hij koos het verkeerde huis uit.’’

Lees ook:   FBI slim? Iphone is te cracken dus?

 

https://www.ad.nl/buitenland/inbreker-vergist-zich-in-bejaarde-ex-bodybuildster-82-naar-ziekenhuis-voor-behandeling~a80f04a5/

 

 

Gerelateerde berichten