...

24 oktober 2021

 

Als flauwvallende geiten mensen waren

LOLLLLLLLLL
Hahaha die vent is echt prettig gestoord…heerlijk type! OMG to funny…!!!!!!!!! 😀

Als kind had ik ook een geitje, ik noemde haar Mekkie!
Heel orgineel weer natuurlijk…wist ik toen veel wat dat was?
Net als mijn tortelduif die ik pikke wilde noemen, mijn ouders in een deuk vlak over de tafel heen en maar niet uitleggen waarom dat niet mocht…
Wist ik veel?
Nou ja dat werd dan Pike…lekker Bels!
Maar eh mijn geiteke Mekkie die stond eerst in de gang in een flinke houten bak, later stond ze boven in  de slaapkamer van mijn ouders voor het raam droogblommekes te vretuh!
Op een dag viel ze flauw… nou zei mijn vader til haar op en laat haar vallen dan komt ze weer bij…
Wist ik veel maar hij had gelijk vanaf mijn hoogte was de val niet erg huge dus en door de klap kwam ze weer bij…schijnt normaal in Friesland oid.. flauwgevallen geiten til je op en laat je weer vallen en dan staan ze weer op!
Tot de dag kwam dat ik bleef gooien met die geit.. Mekkie kwam niet meer bij!
Mek was gone!

Wel sneu hoor!
Dus die werd begraven bij mijn tamme Kraai Krasja…zucht…

🙁
Die was opgegraven door mijn Canadese neef…. ja het valt niet mee om hem in gebarentaal uit te leggen dat daar dus een dooie kraai lag terwijl hij aan het graven was met een schep in onze tuin…vage Canadezen ook…beetje in je tuin graven zeg!

Wat wastie knap die neef! 🙂

Lees ook:   Heerlijke humor!!!

 

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten