web analytics

Artsen willen toestemming om patiënten te laten euthanaseren om hun organen te oogsten

Artsen willen toestemming om patiënten te laten euthanaseren om hun organen te oogsten

ALEX SCHADENBERG 24 MEI, 2019

Enkele weken geleden schreef ik over de ervaringen van Dr. Wes Ely tijdens het bijwonen van conferenties over orgaandonatie. Ely legt uit dat het onderwerp euthanasie door orgaandonatie regelmatig werd besproken tijdens orgaandonatieconferenties. Ely, die zich tegen euthanasie verzet, verklaarde :

Bij elke vergadering verschoof het gesprek onverwacht naar een nieuwe kwestie van “dood door donatie” – met andere woorden , het beëindigen van het leven van een persoon met zijn geïnformeerde toestemming door hen naar de operatiekamer te brengen en, onder algemene anesthesie, hun borst en buik operatief te openen terwijl ze nog steeds leven om vitale organen te verwijderen voor transplantatie in andere mensen.

De grote overeenkomst hier is dat de dood door donatie de aloude regel van dode donoren zou omzeilen , die het verwijderen van vitale organen verbiedt totdat de donor dood wordt verklaard. Dood door donatie zou op dit moment worden beschouwd als doodslag om een ​​leven te beëindigen door organen te nemen.

Sharon Kirkey publiceerde een artikel in de Nationale Post (vandaag) over het debat dat is ontstaan ​​over euthanasie door orgaandonatie. Kirkey legt uit:

In dit scenario zouden mensen die een geassisteerde sterfte krijgen, met volledige kennis en toestemming worden vervoerd naar een operatiekamer, onder algemene anesthesie in slaap vallen en hun organen worden verwijderd, inclusief het hart en de longen. De dood zou volgen op het verwijderen van het kloppend hart. Onder de zogenaamde “euthanasie door orgaandonatie” zou de daad van orgaandonatie zelf – niet een dodelijke injectie of een door een arts voorgeschreven, levensbeëindigende dosis barbituraten – de hoedanigheid van de dood zijn.

Volgens Kirkey heeft orgaandonatie na euthanasie al minstens 30 keer in Canada plaatsgevonden sinds euthanasie werd gelegaliseerd.

Lees ook:   Hond te blij als baasje terugkomt

Kirkey wijst erop dat de dode donorregel euthanasie door orgaandonatie voorkomt.

 

Een artikel dat afgelopen september in de New England Journal of Medicine (NEJM) werd gepubliceerd, beweert dat het elimineren van de donordonor “voordelen” oplevert door gezondere organen ter donatie aan te bieden. Ian Ball, de hoofdauteur van het artikel, legt het scenario uit:

De dode donorregel is geen wet, maar meer een ‘ethische afspraak’, zei Ball. Het wordt meer in twijfel getrokken, vooral in de komst van geassisteerd sterven. “Voor MAID was het absoluut onaanvaardbaar dat artsen opzettelijk en direct de dood van een patiënt veroorzaken,” zei hij.

“Het extreme perspectief – en ik neem dit niet aan, ik pleit hier niet voor en het is zeker tegen de huidige MAID-wetgeving, maar sommige mensen doen dit – is dat, in het geval van MAID, waarom zou je niet naar de operatiekamer, krijg een algemene verdoving en waarom konden ze je kloppende hart niet ophalen? Want dat zou je hart in de best mogelijke conditie aan een ontvanger geven. “

Het is belangrijk om erop te wijzen dat Robert Troug , een al lang voorstander van euthanasie door orgaandonatie, ook betrokken was bij de publicatie van het artikel in de NEJM.

Kirkey voltooit het artikel door Jennifer Chandler te vragen die werkt met orgaan- en weefseldonatie aan de Universiteit van Ottawa. Chandler suggereert dat veel mensen zich ongemakkelijk zouden voelen met het idee van euthanasie door orgaandonatie en dat dit zou leiden tot een groot risico voor het vertrouwen van het publiek.

Dr. Ely heeft vandaag in zijn artikel  in de VS gepubliceerd dat:

Wanneer artsen deelnemen aan een procedure die is ontworpen om het leven van een persoon te nemen, zullen patiënten zich er 100% zeker van voelen dat hun arts goed is in genezing? Welke boodschap verzendt het over de waarde van elk mensenleven wanneer artsen de uitwisseling van het ene leven voor het andere onderschrijven? Welke invloed heeft het al gehad op artsen die medeplichtig zijn aan dergelijke procedures die de dood veroorzaken?

Het probleem begint wanneer de maatschappij artsen of anderen toestaat mensen te doden. Als euthanasie door orgaandonatie een geaccepteerde manier van doden wordt, zal euthanasie jammer genoeg worden bevorderd als een voordeel voor de samenleving die een nieuwe druk creëert om te sterven.

Lees ook:   Massa hysterie Covid

LifeNews.com Opmerking: Alex Schadenberg is de uitvoerend directeur van de Euthanasie Preventie Coalitie en u kunt zijn blog hier lezen.

Enge wereld of niet?

https://www.lifenews.com/2019/05/24/doctors-want-permission-to-euthanize-patients-to-harvest-their-organs/

Het gaat dus eigenlijk om moord!

Plat gezegd artsen vragen toestemming om iemand te vermoorden om hun organen te oogsten!
Tjah… Ziek dus.

Gevoelloos… zonder mededogen halen ze uw lichaam leeg…terwijl u nog leeft en dat zonder narcose!
ZG is die mens zich niet bewust van wat er gebeurd… hm hm nu zijn  er al tig bewijzen dat veel mensen dan alsnog wakker worden, verder leven, gezond kunnen worden waar de aasgieren met hun orgaannetje al naast het bed stonden om familie te overtuigen.

Dat feit alleen al,  is zo intens ziek…

En voor al die mensen die een donor iets kregen van iemand… sluit je ogen aub voor dit artikel….. tis niet waar!
Oké?

Want dit weten is al erg genoeg nml.
Maar ja, het gebeurd gewoon!

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button