web analytics
...
Bizar & HumorMaatschappij & PsycheReincarnatie

Blanke vrouw is nu donker…en denkt donkere kinderen te krijgen

Scusi… maar zulke mensen moet je ook niet behandelen met al die onzinnige ingrepen.
Dat is onverantwoord.

Een blond Duits model dat zich jarenlang met het bruiningshormoon Melatonan liet inspuiten om een donkere huid te krijgen, heeft haar blanke man ook deze injecties laten nemen. Het doel: in Kenia gaan wonen en daar kinderen krijgen. En die zullen zwart zijn, zo denkt Martina Big.

Volgens de Daily Mail is het stel op huizenjacht in Kenia, om daar een gezinnetje te kunnen stichten. Martina, die zichzelf tot het ’zwarte ras’ rekent, zegt dat doktoren haar hebben verzekerd dat haar kinderen zwart zullen zijn. Vooruitlopend daarop laat ze zich nu Malaika Kubwa noemen, Grote Engel in Swahili.

Martina zegt een echte zwarte vrouw te zijn, sinds een doopceremonie in maart van het vorig jaar. Toen werd ze ’wedergeboren’ als een Afrikaanse vrouw.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/3104486/zwart-gespoten-model-denkt-dat-ze-zwarte-kinderen-gaat-krijgen

Misschien was ze in een vorig leven wel een Keniaanse vrouw… Wie weet.

Lees ook:   De winter is nog niet weg...

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept