22 april 2021

 

Wolven nog beetje stout komt goed hoor!

https://www.rtlnieuws.nl/nederland/sterke-stijging-aantal-incidenten-met-wolven

De wolfjes zijn nog jong zeggen ze… dat komt goed hoor!
Nu spelen ze nog wat met schaapjes etc…maar tzt…


Dat wolven het in Nederland tot nu toe voornamelijk gemunt hebben op schapen, komt door hun leeftijd, zegt dierecoloog Hugh Jansman van Wageningen Environmental Research (voorheen Alterra). “Het zijn jonge puberwolven die voor het eerst op eigen benen staan. Ongeleide projectielen die speels zijn. Ze zien schapen wegrennen en reageren daarop. Ze denken: pakken wat je pakken kan.”

 

Het gaat om een tijdelijke situatie, zegt Jansman. “Gevestigde wolven eten met name wilde hoefdieren.” Uit een groot Duits onderzoek van hun uitwerpselen blijkt dat nog geen 1 procent van hun menu van bestaat uit zogeheten landbouwhuisdieren, zoals schapen en geiten.-

Dus tzt… bijten ze andere dieren dood, mn met hoefjes!

En die wolfjes krijgen ook weer babywolfjes, die dan weer puberwolfjes worden, ja duh?
Hallo denkvermogen mensheid…?
Duh?

Lees ook:   If You Love People More

Gerelateerde berichten