18 september 2020

 

Beste 1 aprilgrap in Nederland

Zwartkijkers…

1 aprilgrap journaal 1969

Op 1 april 1969 haalt het Journaal een geslaagde grap uit. De kijker krijgt te horen dat 'zwartkijkers' – mensen die hun kijk- en luistergeld niet hebben betaald – vanaf nu worden opgespoord. De enige uitweg? De televisie inpakken met aluminiumfolie om de radar te verwarren. Binnen de kortste keren zitten veel winkels zonder aluminiumfolie. Nederland is massaal in de grap getrapt. Meer over de geschiedenis van 1 april? https://anderetijden.nl/artikel/92/De-geschiedenis-van-de-grapdag

Geplaatst door Andere Tijden op vrijdag 31 maart 2017

Op 1 april 1969 haalt het Journaal een geslaagde grap uit. De kijker krijgt te horen dat ‘zwartkijkers’ – mensen die hun kijk- en luistergeld niet hebben betaald – vanaf nu worden opgespoord. De enige uitweg? De televisie inpakken met aluminiumfolie om de radar te verwarren. Binnen de kortste keren zitten veel winkels zonder aluminiumfolie. Nederland is massaal in de grap getrapt.

Meer over de geschiedenis van 1 april? https://anderetijden.nl/art…/…/De-geschiedenis-van-de-grapdag

Lees ook:   En dan nu bijkomen met den klompendans

Gerelateerde berichten