...
Bizar & HumorConspiracy

Schokkend…waar of niet waar?

https://whatsupic.com/news-politics-world/1470954129.html

Hopelijk niet waar…

Thirumathi Selvam 29-10-12,Thirumathi Selvam Serial Online 29-10-12…:

Jewish orgaanhandel Center waar ontvoerde Syriërs zijn ontdaan van hun hele lichaam.

Google vertaling

Turkije’s Jewish orgaanhandel Center waar ontvoerde Syriërs zijn ontdaan van hun hele lichaam
De Libanese krant ad-Diyar bleek dat de Turkse autoriteiten betrokken zijn bij mensenhandel het lichaam organen van gewonde Syriërs die het Turkse grondgebied te bereiken.

In de afgifte ervan op zaterdag, de krant zei dat de Turkse autoriteiten te vervoeren jonge Syrische gewonden van degenen die Turkije in te voeren naar ziekenhuizen in Antalya en Iskenderun in auto’s bewaakt door de Turkse politie en de inlichtingendiensten.
Zij voegde daaraan toe dat de gewonde Syriërs hebben hun lichaamsorganen uitgesneden na te zijn verdoofd later gedood te worden en meestal begraven in de Turkse landen of verzonden naar de grens.
De krant merkt op dat het lichaam organen van de gewonden die meestal worden verhandeld zijn levers, nieren en harten te worden gegeven aan mensen die wachten op behandeling in Turkije, volgens de bevestigde informatie.
Een Franse dokter bevestigd dat Ad-Diyar dat het stelen van het menselijk lichaam organen van gewonde Syriërs in Turkije daadwerkelijk heeft plaatsgevonden.
De Libanese krant wees erop dat Europese wetenschappelijke websites bekend om hun geloofwaardigheid bleek daden van het stelen van organen van het lichaam, dat op Antalya Ziekenhuis heeft plaatsgevonden, en merkt op dat orgaan, diefstal en transplantatie operaties in Turkije in de afgelopen twee jaar sinds het begin van de crisis in zijn toegenomen Syrië.
Zij voegde daaraan toe dat de Syrische artsen die uit Duitsland, Frankrijk en België zijn gekomen om de behandeling van de gewonden uit over het menselijk lichaam orgaan stelen gaan treffen, maar werden verhinderd het krijgen van alle informatie die door het Turkse leger.
Ad-Diyar benadrukt dat de Turkse artsen bevestigd dat uit 62.000 civiele en militaire gewonden die werden vervoerd naar Turkije, lichaamsorganen van 15.622 van hen werden uitgesneden, met de gewonde mensen terug naar Syrië gestuurd om te worden begraven.
De krant geciteerde een incident toen familieleden van een van die gestuurd om te worden begraven in Syrië alleen de kist geopend om de waarheid te ontdekken, en merkt op dat de Syrische artsen werden verhinderd het zien van een van de dode lichamen in Turkije.
Ad-Diyar zei dat de World Health Organization heeft een onmiddellijk onderzoek naar de kwestie begonnen en vroeg het Turkse Ministerie van Volksgezondheid om een lijst van het aantal orgaantransplantaties operaties uitgevoerd gedurende vele jaren voor de vergelijking en de namen van de patiënten.

Lees ook:   Als je lekker natlebberd met de tong ben je gelukkiger

De Syrische gezondheidssector leed grote verliezen. FSA vernield en gebombardeerd veel ziekenhuizen, geplunderd medische apparatuur en medische benodigdheden. Door dit alles, sommige Syriërs in Aleppo zijn toevlucht te nemen tot de Turkse ziekenhuizen, zich niet bewust van het gevaar.
Orgaanhandel is toegenomen in Syrië, zoals het deed in Irak ten tijde van de Amerikaanse oorlog. FSA de krachten gebundeld met de Syrische veldhospitalen, ze leveren gewonde Syriërs om bepaalde Turkse ziekenhuizen waar ze worden geoogst.
Jassem AlMinbajy, een inwoner van AlHyrdaria heeft verloren zijn leven in één van deze ziekenhuizen. Zijn neef Hameed vertelde zijn verhaal.
Jassem was niet het enige slachtoffer van die monsters. Suliman Turkmani werd neergeschoten door een sluipschutter in zijn voet in AlSheikh Khuder, ook hij werd meegenomen naar AlZarzour veldhospitaal door dezelfde groep FSA. Hij werd gestuurd naar Martyr Kamal ziekenhuis in Turkije. De vader was niet eens toegestaan om het lichaam van zijn zoon te zien. Na de begrafenis een van de Syrische arbeiders in het ziekenhuis vertelde hem dat het lichaam van zijn zoon werd geoogst door de artsen.
Suliman’s vader roept alle Syriërs niet om hun kinderen naar Turkse ziekenhuizen te sturen.
Mohamad Ibrahim raakte gewond in zijn voet en taille. Hij bewoog als Jassem en Suliman. Zijn broer Khabat vertelde ons dat hij niet dodelijk gewond was, toch stierf hij twee uur na de operatie.
De bovenstaande drie gevallen zijn van mensen die niet ernstig gewond raakten, die nadat hij geopereerd is overleden.
Mohamad Ibrahim overlijdensakte Naast het verzenden van hen in Turkije om geoogst te worden, FSA geslacht en geoogst met de hulp van hun artsen veel van hun militaire en civiele gijzelaars. Lichamen werden gevonden ontbrekende ogen, nieren, etc …

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button