web analytics
11:11 Dubbele getallen

Europarlementariër opgepakt als exhibitionist

Europarlementariër opgepakt als exhibitionist
De Franse Europarlementariër Robert Rochefort is deze week opgepakt wegens exhibitionisme. Franse media onthulden vrijdag dat de 60-jarige politicus masturberend is betrapt in een doe-het-zelfzaak in Vélizy-Villacoublay.

Een bewaker zag de vicevoorzitter van de democratische beweging (MoDem) met de broek halfstok bezig in de buurt van twee kinderen. Deze zouden overigens niets hebben gemerkt.

De winkelmanager waarschuwde niettemin de politie, die Rochefort ondervroeg. Deze bekende ‘de hand aan zichzelf te hebben geslagen’ ,,omdat hij daartoe in een stresssituatie aandrang voelde”. Na vier uur lieten de agenten hem gaan.

In een gesprek met de nieuwszender BFM TV ontkende Rochefort de feiten later weer. Hij zou in val van de politie zijn gelopen uit angst de nacht in de cel te moeten doorbrengen. De voormalig directeur van Credoc, een economisch en sociaal onderzoekscentrum, zei te hopen dat een openbare rechtszitting kan worden vermeden en hij ervan afkomt met een boete.

https://www.telegraaf.nl/buitenland/26533023/__Rochefort_mastuberend_betrapt__.html

Lekker normaal… Oh ik had wat stress, dus dan ga ik mijzelf even rukken?
In de winkel…????
In de buurt van 2 kinderen? Wat denkt die kerel dat kinderen (en anderen) soms opgewonden raken van zijn naakte unox?
Get a life kerel…dit is echt sick!

 

Lees ook:   Bill Gates schonk de media 319 miljoen dollar aan financiering
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button