web analytics
11:11 Dubbele getallen
Bizar & HumorGezondheid & UiterlijkPolitiek-Elite

Massale fraude en misdaad in de farmaceutische industrie

Massale fraude en misdaad in de farmaceutische industrie

Schokkende voorkeur van minister Schippers

Waar een minister zich op de vlakte dient te houden over haar persoonlijke voorkeuren, lapte Edith Schippers deze regel volledig aan haar laars in haar toespraak voor het anti-kwakcongres. De schandalige wijze waarop ze met name natuurgeneeskunde afschildert als een behandelwijze voor wanhopige patiënten, is gewoon schokkend..
Laten we daarom eens wat feiten op een rij zetten.. Wat te denken van al die miljardenboetes die de farmaceutische industrie continue opgelegd krijgt, ondanks het leger van uiterst geraffineeerde advocaten dat ze heeft rondlopen om hen uit de gevarenzone te houden. Deels vergeefs, maar deels succesvol! Want wij zien alleen maar de boetes en vanzelfsprekend niet die zaken die worden geseponeerd en/of totaal onbekend blijven..
Het aantal slachtoffers van reguliere medicijnen bedraagt zo’n 300.000 slachtoffers per jaar; mensen die stierven naar aanleiding van ‘medicijnen-op-voorschrift’, alleen al in de Verenigde Staten jaarlijks.. Slachtoffers van een plots overlijden blijken steeds vaker zwaar onder de zware medicijnen te zitten. In Amerika is de sterfte door misbruik van medicijnen zelfs doodsoorzaak nummer één. Gegevens rondom deze sterftegevallen stonden niet ‘zomaar’ in de kranten.. Ze kwamen naar voren bij het proces tegen Conrad Murray, de lijfarts van Michael Jackson.

Lees ook eens:   Buitenaardsen faken landing op aarde

Lees verder via de link
https://www.gewoon-nieuws.nl/2014/01/massale-fraude-en-misdaad-in-de-farmaceutische-industrie/#.V0ot-5HhCUk

Minister Schippers zou geen minister meer mogen zijn!
En toch mag zij gewoon aanblijven er is gewoon niets aan de hand…?
Als de gewone burger zou frauderen, zul je eens zien wat jou overkomt…en dit mag gewoon?
Ik vind dit niet kunnen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥