21 januari 2021

 

Koningsdag en regen

Van harte welkom: Koning Willem Alexander. Our Queen Beatrix will soon passing on her crown to her son. Queensday will be Kingday......or we must wait and see but "our orangeparty" will always be the most awesome festivity worldwide. Where people be together as one!:

*Telefoongesprek Willy*:

Ja halloooh? Ja, hier met Willy!
Spreek ik nu met de gio engieniering weerwacht? Mooi. Zeg luistur us ff…
Ik ben binnenkort jarug. Ja, de 27ste!
Gekkigheid. Maar goed, zeg luistur us ff, ik wil wat bestelluh, je weet wel, enkele planes in de lugt…
Stuurt u mij de rekening gerust, geen enkel probleem.

Nee geen mooi weer! *lacht* Nee joh, kom ff, ik heb er geen zin an, weet je die dag.
Moeten we weer de hele dag gaan lopen enzo, en al die gekkigheid.
Nee, doe mij maar flink wat regen, en liefst wat hagelslag erbij, *hahahaha* ja, hagelslag noteer dat maar ff.
Echt goeiuh regen hé? Dat we lekker binnen kenne blijve die dag.
Ja weet u, muh dochter ken ook nog niet zo goed lopeh hé?
Ja,… doet u er ook maar wat wind bij, windkracht tien zegt u? *Hahahahahaha!* Ja, dat zou wel een giller zijn. Maar doe maar een koud windje,daar houdt mijn vrouw Max niet zo van. Nee die mot daar niks van hebben! De koukleum. *Hahahahaha* Maar goed, regel je dit wel ff op tijd dan. Dat we niet nog us een keer een hele dag ellende en hel moeten meemaken, met koekies happen enzo.
Ik vind dat echt niet meer te behappen. *Hahahaha*
Oké dan, geregeld, thankxxxxxxx, heey see you.
Groetuh

………..

Lees ook:   Geen tattoo? Neem een bliksem

Gerelateerde berichten