...

04 december 2021

 

Poetin de alfamale op het toilet, wie wil dat nou niet?

Poetin de alfamale op het toilet, wie wil dat nou niet?

Poetin de alfamale op het toilet, wie wil dat nou niet? - Buitenland - TROUW:
Vladimir Poetin snuffelt aan een bloem op zijn splinternieuwe kalender.
Mocht u het even niet meer weten, zo komt u ook het komende jaar door: met de Vladimir Poetin kalender 2016. Prachtige foto’s waarbij het Russisch staatshoofd snuffelt aan bloemen of met vastberaden blik aan de gewichten hangt.

Alfamale Poetin is de kalenderman van 2016 en hangt op het toilet ter inspiratie én om u te helpen herinneren aan de belangrijke evenementen van het komende jaar.

De kalender ‘Het jaar door met Poetin’ probeert humor met testosteron te combineren. In de ene maand helpt hij het volk herinneren dat dat ‘niemand ooit militaire superioriteit over Rusland zal krijgen’. In de volgende maand benadruk hij zijn gevoelige kant: “Honden en ik hebben warme gevoelens voor elkaar”. Bovendien zijn “Russische vrouwen de mooiste en meest getalenteerde van de wereld”.

De kalender komt toevallig vrijwel gelijktijdig uit met zijn nieuwe parfumlijn: Leaders number one. Een herenparfum ‘insprired by Poetin’. Zelfs volgens de Amerikaanse republikeinse politicus met presidentsambities Donald Trump is Poetin zonder twijfel ‘zeer getalenteerd’. De kalender is verkrijgbaar via Russische boekhandels.

https://www.trouw.nl/tr/nl/4496/Buitenland/article/detail/4214511/2015/12/26/Poetin-de-alfamale-op-het-toilet-wie-wil-dat-nou-niet.dhtml

 

Poetin wint potje Monopoly na mysterieuze verdwijning neefje Vlad (8)
Russische president komt terug uit geslagen positie

Vladimir Poetin is als overwinnaar uit de strijd gekomen tijdens een potje monopoly. Lange tijd leek het erop dat de Russische president tijdens een familieavond in huize Poetin het onderspit moest delven, maar de voormalig KGB-agent won alsnog toen zijn neefje niet meer terugkwam van een bezoekje aan de wc.

Lees ook:   UMCG waarschuwt voor drankspel: ‘Bierdop in slokdarm is levensgevaarlijk’

Vlad, die speelde met het slagscheepje, had al een hotel op het Rode Plein, terwijl het hondje van Poetin door een kanskaart naar de goelag was gestuurd. Nadat oom Vladimir zijn neefje voor de vierde maal een glaasje aanmaaklimonade had aangeboden, die hij overigens niet mocht weigeren, kondigde het blonde knulletje aan dat hij naar de wc moest.
“Daarna hebben we hem niet meer gezien”, vertelde de Russische leider na afloop. “De spelregels schrijven voor dat je na een half uur niet spelen af bent. Heel lullig natuurlijk, maar ik heb het ook niet bedacht.”

Het is voor de tweede keer op rij dat Poetin zijn familieleden weet te verslaan bij het bordspel. Vorig jaar won hij op het laatste moment van zijn neef Stanislav toen deze door een algemeen fonds-kaart voor twintig jaar naar een strafkamp werd gestuurd.

Geruchten dat Poetin zelf verantwoordelijk is voor de mysterieuze verdwijning van de kleine Vlad wijst de president resoluut van de hand: “Dat zijn westerse verzinsels. We hebben satellietbeelden waarop heel duidelijk te zien is dat ik op dat moment op de Barteljorisstraat stond.”

https://speld.nl/2015/12/25/poetin-wint-potje-monopoly-na-mysterieuze-verdwijning-neefje-vlad-8/

Humor dit! 😀

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten