25 januari 2021

 

Na vragen aan minister Schippers politie op je dak

Die ene agent kijkt wel een beetje vreemderig… zo ehm? 🙂 😮

Voorafgaand aan de ministerraad op vrijdag 11 december 2015 stelde We Are Change Rotterdam enkele vragen aan Edith Schippers (VVD). De minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport beantwoordde de vragen die handelde over het signaal dat het NIBUD had afgegeven over het effect van de stijgende zorgkosten. Het ‘gesprek’ nam minder dan een minuut in beslag maar de politie vond het nodig om de journalist 10 minuten te volgen en hem uit een overleg te halen met Sven Hulleman van de stichting R.E.D. In totaal vijf ( of vier) agenten waren ter plaatse om de journalist te ondervragen.

Wil je ons helpen om onafhankelijke media te blijven maken?
Deel mee, like, wordt abonnee! www.wearechange.nl

Lees ook:   Wat vrouwen echt zeggen JP

Gerelateerde berichten