23 april 2021

 

47-jarige ontdekt net voor bevalling dat ze zwanger is

47-jarige ontdekt net voor bevalling dat ze zwanger is

7-11-15

De 47-jarige Judy Brown dacht dat ze last had van verstopping toen ze afgelopen week naar het ziekenhuis ging met hevige buikpijn. De dokters in de Amerikaanse stad Boston hadden goed nieuws: het was geen verstopping. De artsen hadden ook verrassend nieuws: Judy was zwanger en de bevalling was al begonnen.

Een uur later beviel de vrouw van een meisje, blakend van gezondheid, ook al had de moeder geen idee gehad van haar zwangerschap. De dolblije vader Jason en zijn inmiddels net zo blije vrouw hebben het meisje Carolyn Rose. Het is het eerste kind van het echtpaar dat al 22 jaar getrouwd is.

Tegen Amerikaanse media zei de kersverse moeder een dag na de bevalling dat ze al langer lichamelijke klachten had maar dat ze dacht dat ze in de overgang was gekomen. En die buik, ja die hoorde er bij. ,,Ik had het gevoel dat ik op mijn moeder begon te lijken.” Tot die buik pijn ging doen en ze in het ziekenhuis hoorde wat de echte oorzaak was van haar dikke buik. ,,Ik was wel een beetje geschokt.”

Nieuw doel
De 48-jarige Jason poseert nu trots voor lokale media met zijn dochtertje in de armen. ,,Nu heb ik een nieuw doel in mijn leven. Ik ben zelf al een groot kind, dus nu heb ik er een ander kind bij.” Het echtpaar heeft een kinderwagen geleend om Carolyne in mee naar huis te rijden. Vrienden en familieleden zijn inmiddels druk bezig spullen in te zamelen.

Lees ook:   Arjen Lubach's Ex-Girlfriend Broke Up with Him at the Top of The Rock

Het echtpaar zegt dat hun houding tegenover kinderen krijgen altijd is geweest: ,,Als het gebeurt, dan gebeurt het.” Maar dat het zo zou gebeuren was zo’n grote verrassing dat de vader zijn ideeën over kinderen krijgen meteen heeft aangepast. ,,Ik ga onder het mes voor we van gedachten veranderen.”

 

https://www.ad.nl/ad/nl/1014/Bizar/article/detail/4180608/2015/11/07/47-jarige-ontdekt-net-voor-bevalling-dat-ze-zwanger-is.dhtml

Das handig!!!!!!!
Ineens zo van heey een kind?
Gos?
Awwwwwwwww!

I.p.v. een verstopping, krijg je de ontplopping…

Gerelateerde berichten