05 maart 2021

 

STERVENDE CIA AGENT zegt dat HIJ MARILYN MONROE HEEFT VERMOORD

STERVENDE CIA AGENT zegt dat HIJ MARILYN MONROE HEEFT VERMOORD

Marilyn Monroe- with her natural brunette. i thinl she looks even better this way. Amazing.:

Normand Hodges herinnert zich  nog levendig, elk van de moorden die hij pleegde voor de CIA. Hij beweert dat alle 37 van de moorden die hij pleegde op Amerikaanse bodem, werden besteld door zijn commandant, majoor James “Jimmy” Hayworth.

De stervende CIA officier Normand Hodges, beweert dat hij 37 mensen moest vermoorden, waaronder Marilyn Monroe. De 78-jarige zei dat hij 41 jaar werkte voor de CIA. Hij werkte o.a. ook als een huurmoordenaar voor de overheidsinstantie.

Normand Hodges is stervende. De gepensioneerde CIA agent bekende de moorden tijdens zijn verblijf in Sentara Norfolk General Hospital, in Norfolk, Virginia, volgens een World News Daily rapport.

Hodges werd getraind in de martial arts en als sluipschutter. Echter, de voormalige CIA-agent zei dat hij ook goed thuis is in het gebruik van explosieven en vergiften.

Volgens Hodges, Marilyn Monroe was de enige vrouw die hij ooit vermoord heeft. Hodges zei Marilyn “moest sterven.” Monroe moest worden geëlimineerd, omdat de beroemde actrice  een “bedreiging was geworden voor de veiligheid van het land.”

Marilyn Monroe........LOVE THIS BLACK AND WHITE WITH ONLY THE BRIGHT-RED LIPSTICK FOR COLOR........SHE WAS SO PRETTY.......HARD LIFE .........ccp:

“We hadden aanwijzingen dat Marilyn Monroe niet alleen sliep met Kennedy, maar ook met Fidel Castro.

Mijn commandant, Jimmy Hayworth, vertelde me dat ze moest sterven, en dat het moest lijken op een zelfmoord of op een overdosis.
Ik had nog nooit een vrouw gedood, maar ik gehoorzaamde de bevelen … Ik deed het voor Amerika!
Ze kon strategische informatie aan de communisten hebben doorgegeven, en we kunnen dat niet toestaan! Ze moest sterven! Ik deed wat ik moest doen! ”

Lees ook:   Vrouw redt leeuwenwelp dat gefokt werd voor de jacht

Marilyn Monroe overleed thuis in haar slaapkamer,
op 5 augustus 1962 tussen middernacht en 01:00.

Hodges zei dat, terwijl terwijl Marilyn sliep, hij  haar slaapkamer insloop en  de Hollywood-actrice injecteerde met een enorme dosis van het barbituraat, Nembutal, gecombineerd met een krachtige kalmerend middel, bekend als chloraalhydraat.

Hodges zei dat hij en vier andere CIA-agenten in het hele land politieke moorden hebben uitgevoerd. Volgens Normand, waren het merendeel van de slachtoffers vakbondsleiders, politieke activisten en journalisten. Echter, bekende hij, dat ook sommige van hen  wetenschappers en kunstenaars waren, wiens gedachten en daden dreigden de belangen van de Verenigde Staten te beschadigen, zij waren ook op de hitlijst.

Marilyn Monroe always Gorgeous:

Vier van de CIA-agenten die hebben samen gewerkt met Hodges zijn nu of dood of vermist. In 2011, commandant Normand’s, majoor James Hayworth, stierf aan een hartaanval. Twee andere CIA moordenaars zijn ook dood, en de laatste, Captain Keith McInnis, wordt verondersteld dood te zijn nadat hij vermist werd in actie in 1968.

De FBI neemt de bekentenissen van  Normand Hodges niet  lichtjes op. Zij hebben de voormalige CIA-agent in bewaring geplaatst en zijn bezig met een onderzoek. Echter, zoals men zou kunnen veronderstellen, er is zeer weinig documentatie beschikbaar betreffende dergelijke clandestiene operaties, met inbegrip van de dood van Marilyn Monroe (via inquisitr.com).

https://m.disclose.tv/news/dying_cia_agent_claims_he_assassinated_marilyn_monroe_and_36_more_targets/116887

Gerelateerde berichten