...

04 december 2021

 

‘Man laat dochter verdrinken in Dubai’

Strandwachten mochten vrouw niet aanraken

Love this article from people who have visited Dubai. Always good to get reviews from actual people, not just travel agents.

‘Man laat dochter verdrinken in Dubai’

DUBAI – Een vader van een 20-jarige vrouw heeft in Dubai zijn verdrinkende dochter aan haar lot overgelaten. De Aziatische man hield de toegesnelde strandwachten tegen die de jonge vrouw probeerden te redden. Volgens een politiewoordvoerder wilde de man niet dat zijn dochter werd aangeraakt door vreemde mannen.

De politiewoordvoerder vertelt aan nieuwssite Emirates 24/7 dat de man samen met zijn gezin op het strand was. “De kinderen waren aan het zwemmen in zee, toen het 20-jarige meisje plotseling om hulp schreeuwde. Strandwachten renden het water in en konden het meisje redden, maar de vader hield ze tegen. Vanwege zijn geloof was hij ervan overtuigd dat het meisje haar eer zou verliezen als ze werd aangeraakt door wildvreemde mannen.”

De man zou zijn aangeklaagd en bestraft. Wat voor straf hij heeft gekregen, is niet duidelijk. Ook is niet bekend wanneer het drama zich heeft afgespeeld.

Bron telegraaf


Een man, geen dochter waardig!
Liever een dochter die zg onrein is en gered, dan helemaal geen dochter meer!
Man, man wat een verstand weer…
🙁

 

Deel & let's open the minds!

Lees ook:   Een doll issue! My God...

Gerelateerde berichten